علیرضا قاسمیفرزاد دوشنبه ۱۴ آذرماه در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان همدان، اظهار کرد: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب، تکلیف خاصی برای ما در حوزه شرکتهای دانشبنیان به وجود آمده است. ما در حوزه تولید علم توانمندی خوبی داریم که بسیار ارزشمند است اما این علم و دانش باید تبدیل به ثروت شود که در این موضوع خلأ داریم.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: آنچه امروز باید به آن توجه کنیم این است که رتبه یک منطقه و رتبه مناسبی در جهان داریم و در تبدیل علم و دانش به ثروت از ۶۰ به ۵۳ رسیدیم که مطلوب ما نیست و باید تلاش بیشتری شود.
وی ادامه داد: دنیا با سرعت نور در عرصه تحقیق و پژوهش کار میکند بنابراین ما نباید به جایگاهی که داریم بسنده کنیم و هر حوزه در کارکرد تخصصی خود باید تمام توان خود را به کار گیرد.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و پژوهشگران این حوزه بر روی نایافتهها و ناشناختهها پژوهش کنند چراکه امروز ما با بیماریهایی مواجه هستیم که به صورت فراگیر جامعه را دربرمیگیرد.
قاسمیفرزاد ادامه داد: سطح بهداشت و کیفیت تغذیه افزایش پیدا کرده اما هر چه بهداشت و سلامت جامعه بالا میرود امکان ابتلا به دیابت نیز افزایش پیدا میکند بنابراین پژوهشگران باید در این حوزهها ورود کنند.
وی با بیان اینکه چرا باید یک کشور جعلی یا یک کشور استعمارگر سرآمد علم پزشکی باشد؟ گفت: ما میتوانیم جزء سرآمدها باشیم. با حمایت دولت، پارک علم و فناوری و خانههای خلاق فعالیتهای گستردهای شکل گرفته و کارگروه اقتصاد دانشبنیان را در سطح استان راه اندازی کردیم.
استاندار همدان با اشاره به فعالیت دانشبنیان در حوزه کشاورزی، اظهار کرد: ما به عنوان نخستین استان، پردیس فناوری بخش کشاورزی را ایجاد کردیم و میخواهیم از الگوی کشت استفاده کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ۱۸۵ میلیارد تومان اعتبار برای پارک علم و فناوری در سفر رئیس جمهور به همدان درنظر گرفته شده و ۲۵ میلیارد تومان بودجه امسال استان را به این حوزه اختصاص دادیم تا پژوهش تبدیل به ثروت شود و رتبه یک رقمی تبدیل علم به ثروت را داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات