• دوشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401091409025
  • خبرنگار : 50568

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد

پایین دست بودن هندیجان و مشکل همیشگی آب کشاورزی

پایین دست بودن هندیجان و مشکل همیشگی آب کشاورزی

ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی هندیجان با بیان اینکه مشکل آب همیشه در شهرستان وجود داشته است، گفت: زمانی که شهرستان‌های بالادست مانند بهبهان و امیدیه کشت محصولات خود را آغاز می‌کنند ما با مشکلاتی در زمینه آب مواجه می‌شویم؛ در این شرایط آب کمتری به محصولات شهرستان می‌رسد و مقداری از کیفیت آن نیز کاسته و شور می‌شود.

علی حسن ‌زاده در گفت و گو با ایسنا در خصوص کشت محصولات پاییزه هندیجان اظهار کرد: کشت محصولات پاییزه از اوایل آبان ماه آغاز شده است و کشت محصولات معمولا تا ۲۰ آذرماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت محصولات پاییزه شهرستان ۳۵ هزار هکتار است، افزود: تاکنون ۲۱ هزار هکتار محصولات پاییزه کشت شده که شامل گندم، جو و کلزا است.

فصل کشت کلزا را از دست دادیم

مدیر جهاد کشاورزی هندیجان با اشاره به اینکه تنها ۱۰ هکتار کلزا کشت شده است و مابقی آن بیشتر گندم و مقداری جو بوده است، تصریح کرد: کلزا نسبت به گندم و جو حساس‌تر است و نمی‌توانیم آن را در هر زمانی کشت کنیم و به دلیل اینکه شرایط آبی مناسبی وجود نداشت نتوانستیم به موقع کلزا کشت کنیم و زمانی که وضعیت آب بهتر شد فصل کشت را از دست دادیم.

حسن‌زاده عنوان کرد: به دلیل اینکه در مناطق پایین دست هستیم کنترل آب در دست ما نیست و نمی‌توانیم محصولات متنوعی داشته باشیم. مشکل آب همیشه در شهرستان وجود داشته است و زمانی که شهرستان‌های بالادست مانند بهبهان و امیدیه کشت محصولات خود را آغاز می‌کنند شهرستان با مشکلاتی در زمینه آب کشاورزی مواجه می‌شود. در این شرایط آب کمتری به محصولات شهرستان می‌رسد و مقداری از کیفیت آن نیز کاسته و شور می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان برداشت محصولات به شرایط آب و هوایی بستگی دارد، افزود: میزان برداشت محصولات پاییزه در سال گذشته حدود ۴۶ هزار تن بود و اگر در سال جاری شرایط آب و هوایی مناسبی وجود داشته باشد پیش بینی برداشت محصولات ما در سال جاری نیز در همین حد خواهد بود.

مدیر جهاد کشاورزی هندیجان با بیان اینکه آب محصولات شهرستان از رودخانه زهره تامین می‌شود، گفت: پس از بارندگی آب از مناطق بالادست در رودخانه سرازیر و رودخانه پر آب می‌شود و از این طریق محصولات را آبیاری می‌کنیم.

حسن زاده عنوان کرد: برداشت محصولات پاییزه از نیمه دوم فروردین ماه آغاز می‌شود و تا ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

انتهای  پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha