منصور خزایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان فامنین دارای یک واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه مرغ تخمگذار بوده که این واحد فعال اثرگذار و شاخص برای ۲۰ نفر از جوانان منطقه اشتغال ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تخممرغ جایگاه ویژهای در سفره ایرانیان دارد و یک غذای کامل است به طوریکه بیشترین مواد مغذی و جذب را در بدن انسان دارد.
خزایی با اشاره به تولید سالیانه ۴۱ تن گوشت مرغ بومی در شهرستان افزود: تولیدات دامی سالیانه این شهرستان ۳۰ هزار و ۳۶۱ تن شامل تولید گوشت قرمز، شیر، تخم مرغ، شترمرغ، گوشت مرغ بومی، تولید گوشت ماهی و عسل بوده که از این میزان تولیدات ۱۶۹۴ تن به تولید سالیانه گوشت قرمز اختصاص دارد.
وی در ادامه از ۵۰۰ هکتار سیستم آبیاری نوین کشاورزی در دست مطالعه و اجرا در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: زیرساختهای لازم برای انجام آبیاری مدرن از طریق اجرای انواع سیستمهای آبیاری نوین کشاورزی در بیش از ۹۰ درصد اراضی آبی شهرستان فراهم شده و امسال هم ۵۰۰ هکتار سیستم آبیاری نوین کشاورزی در دست مطالعه و اجراست.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان فامنین همچنین با اشاره به اصلاح الگوی کشت اضافه کرد: به منظور مصرف بهینه منابع آبی و اصلاح الگوی کشت، برنامه ریزیهای لازم برای کشت گیاهان دارویی در اراضی کشاورزی و مزارع شهرستان انجام گرفته است.
وی با اشاره به کشت آزمایشی دو هکتار گیاه دارویی اسطوخودوس و یک هکتار گشنیز برای نخستین بار در شهرستان در اوایل سال جاری، گفت: طی سال های اخیر کشت گیاهان چند ساله نظیر زعفران به میزان ۱۳.۵ هکتار و گل محمدی به میزان ۶.۵ هکتار در شهرستان انجام شده و گیاهان یک ساله شامل سیاهدانه، زیره سبز، بابونه، گاوزبان، بادرنجبویه و کاسنی هر ساله در سطحی در حدود سه هکتار در شهرستان کشت می شود.
انتهای پیام
نظرات