• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401091207544
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد :

پرونده های مربوط به اغتشاشات اخیر با سرعت بیشتری بررسی شود

پرونده های مربوط به اغتشاشات اخیر با سرعت بیشتری بررسی شود

ایسنا/کردستان عالی ترین مقام قضایی استان به روسای دادگستری و دادستان های شهرستان های تابعه استان دستور داد در ملاقات های مردمی حتی الامکان سعی کنند مشکلات مردم را در آن شهرستان ها حل و فصل کنند و از مراجعه مردم به مرکز استان با عنایت به صعب العبور بودن جاده های استان خودداری شود و سپس تصریح کرد: مدیران قضایی، قضات و کارکنان دادگستری استان باید با رعایت اصل تکریم ارباب رجوع، به دور از غرور و تکبر و با خوش اخلاقی و خوش رفتاری با دقت به حرف مردم گوش دهند و درصدد حل مشکلات حقوقی و قضایی شان برآیند.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی، در سومین جلسه مشترک با شورای معاونین و روسای دادگستری و دادستان های شهرستان های تابعه استان کردستان بر لزوم برنامه ریزی مدون مدیران دستگاه قضایی استان در جهت متعارف شدن شعب دادگستری تا پایان سال جاری تاکید کرد.

وی، ضمن تقدیر از مدیران قضایی استان در رسیدگی قاطع به پرونده اغتشاشگران حوادث اخیر استان، اظهار کرد: بر اساس آموزه های قرآنی و اسلامی، ابتلا و آزمایش انسان در دوران مختلف یکی از سنت های الهی است و خیلی از افراد در این آزمایش ها امتحان شدند و باید آگاه باشیم که همواره فتنه و دسیسه های دشمنان اسلام در کمین است.

رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد: این شیوه از اعتراض در هیچ جای دنیا به هیچ وجه قابل قبول نیست و متاسفانه مشاهده شد که از اعتراض به اغتشاش تبدیل شد و در نهایت قساوت قلب با استفاده از سنگ، قمه و چاقو اغتشاشگران به خیابان ها آمده و مقاصد دیگری را دنبال می کردند.

حجت الاسلام حسینی اضافه کرد: بنابر تاکیدات ریاست قوه قضاییه، در دادگستری استان کردستان از همان ابتدای اغتشاشات شعب ویژه رسیدگی به این پرونده ها تشکیل شد و با نظارت مستقیم روسای دادگستری و دادستان های استان به پرونده متهمین رسیدگی و احکام متناسب صادر می شود.

وی خطاب به روسای دادگستری و دادستان های استان کردستان، بر تنظیم و اعلام هر چه سریعتر مشخصات پرونده تمامی اغتشاشگران به حوزه ریاست دادگستری کل استان تاکید کرد و افزود: دستگاه قضایی استان ضمن تفکیک معترضین و افرادی که به صورت هیجانی در این اغتشاشات حضور داشته اند با عناصر و محرکین اصلی، متناسب با انگیزه و اقدام این افراد، برخورد لازم و قاطع را انجام خواهد داد.

عالی ترین مقام قضایی استان به روسای دادگستری و دادستان های شهرستان های تابعه استان دستور داد در ملاقات های مردمی حتی الامکان سعی کنند مشکلات مردم را در آن شهرستان ها حل و فصل کنند و از مراجعه مردم به مرکز استان با عنایت به صعب العبور بودن جاده های استان خودداری شود و سپس تصریح کرد: مدیران قضایی، قضات و کارکنان دادگستری استان باید با رعایت اصل تکریم ارباب رجوع، به دور از غرور و تکبر و با خوش اخلاقی و خوش رفتاری با دقت به حرف مردم گوش دهند و درصدد حل مشکلات حقوقی و قضایی شان برآیند.

وی خاطرنشان کرد: قضات استان باید در خصوص صدور قرارهای تامین منتهی به بازداشت، ضمن پرهیز از بازداشت های غیر ضرور در خصوص صدور قرارهای تامین منتهی به بازداشت متهمین با نهایت دقت و وسواس عمل کنند تا تعداد آمار بازداشت های منتهی به قرار منع تعقیب و برائت به حداقل برسد و از تضییع حقوق متهمین جلوگیری شود.

رییس کل دادگستری استان کردستان بیان کرد: هرچند که قریب به دو ماه از اغتشاشات اخیر می گذرد و این مسائل اقدامات دستگاه قضایی و ضابطین را تحت الشعاع قرار داده، لیکن دادگستری استان از سیاست های عالی قوه قضاییه از جمله تحقق سند تحول و تعالی غافل نبوده و پیگیری این سیاست ها از اولویت های جدی دستگاه قضایی استان است.

حجت الاسلام حسینی، همچنین بر لزوم برنامه ریزی مدون مدیران قضایی استان تاکید کرد و افزود: ضروری است تا پایان سال جاری تمامی شعب رسیدگی دادسرا، محاکم و تجدیدنظر متعارف شده و پرونده های مسن و قدیمی در اولویت رسیدگی قرار گیرند.

در ادامه این جلسه، محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان نیز بر لزوم صدور سریعتر احکام برخورد با اغتشاشگران در دادسراهای استان خبر داد و اظهار کرد: تشکیل پلیس اجرای احکام کیفری در دادسرای سقز ضروری است.

در پایان این جلسه، روسای دادگستری و دادستانهای شهرستانهای استان کردستان به ارائه گزارش آمار و عملکرد شعب تحت تصدی خود پرداختند و در خصوص اقدامات صورت گرفته در پرونده های اغتشاشات اخیر و وضعیت پرونده های مطروحه در شعب دادسرا و دادگاه های حوزه های قضایی مربوطه، گزارشی را به سمع و اطلاع رئیس کل دادگستری استان کردستان رساندند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha