به گزارش ایسنا به نقل از شرکت بهمان سازه نوین، این سازه از ورقهای فولادی نورد شده برای تامین پایداری ساختمان، صفحات و تختههای گچی به عنوان پوشش درونی و قطعات دیواره خارجی به عنوان نما تشکیل شده است. این سیستم توانایی ترکیب با سیستمهای سازهای دیگر را دارا میباشد. استفاده از این سیستم وزن سازه را تا پنجاه درصد کاهش میدهد و این بزرگترین امتیاز در برابر زلزله میباشد.
کاربردهای سازه ال اس اف (LSF):
- ساختمانهای مسکونی چند واحدی حداکثر تا ۵ طبقه
- مجموعههای ورزشی و آموزشی
- کارخانهها و کارگاههای صنعتی
- ساخت نیم طبقه در فضاهای دارای ارتفاع زیاد
- اضافه کردن طبقات در پشت بام به ساختمان
- ساخت شهرکهای مسکونی در مواقع لزوم در حداقل زمان ممکن
- به طور کلی ساخت هر سازه و ساختمانی که با محدودیت طبقه مواجه است.
مراحل اجرای سازههای پیش ساخته ال اس اف (LSF)
مراحل اجرای ال اس اف (LSF) را میتوان به شرح ذیل خلاصه نمود:
- طراحی: این مرحله با استفاده از نرمافزارهای مخصوص انجام میشود. طراحی سازه طبق استانداردها و با تمامی نیروها محاسبه میشود.
- پی و فونداسیون: هنگام نصب دیوارها، باید فونداسیونی به عمق ۵۰ سانتیمتر اجرا شود. سپس انکر بولتها درون فونداسیون قرار میگیرند تا بدین وسیله دیوارها ثابت گردند.
- نصب دیوارها: پس از این که دیوارها به وسیله انکر بولتها و داخل فونداسیون تثبیت شدند، مسئولیت دیوارها تحمل بارهای جانبی میباشد. این دیوارهها به وسیله مهارکنندههای موقت در محل نصب میگردند. باید این نکته را خاطر نشان ساخت از آن جایی که دیوارهای غیر باربر بر ساختار سازه تأثیری ندارند، پس از نصب اعمال میگردند.
- اجرای سقف: روشهای مختلفی برای اجرای سقف وجود دارد. در میان روشها تیر ریزی مسطح بسیار کاربردی میباشد. پوشش سقفها به دو روش بتن درجا و خشک قابل اجراست.
- پوششهای خارجی و داخلی: پوششهای خارجی به صورت تر یا خشک و برای پوششهای داخلی از رنگ، انواع کاشی و کاغذ دیواری استفاده میشود. در خصوص پوششهای مربوط به کف ساختمان از سرامیک، پارکت، کف پوش و موکت استفاده میشود.
- اجرای تأسیسات مکانیکی و برقی: تأسیسات برقی شامل تابلوهای برق، خط تلفن، خط تلویزیون، انواع پریز و سیمکشی میباشد. در خصوص تأسیسات مکانیکی میتوان به سیستم تهویه و لولهکشی اشاره نمود.
- نصب درب و پنجره: در این مرحله از پنجرههای پی وی سی و دربهای ضد سرقت و ضد حریق استفاده میشود.
مزایای سازههای ال اس اف (LSF)
- سرعت بالا در اجرا اسکلت ال اس اف (LSF)
- کاهش وزن ساختمان و به تبع آن کاهش نیروی زلزله
- نصب ساده و سریع ساختمان
- ضد زلزله بودن تا 8 ریشتر
- نصب ساده و سریع تاسیسات و غیره
- عایق صوتی و حرارتی با عایق نمودن دیواره
- مقاومت در برابر آتش
- حمل و نقل آسان به صورت منتاژ در محل
- نصب پنلهای پیش ساخته برای نمای داخل و بیرون
- تنوع در طراحی و معماری
- کاهش زمان اجرای کار ساختمان
- افزایش عمر اقتصادی ساختمان
معایب سازههای ال اس اف (LSF):
- محدودیت دهانههای باربر
- محدودیت تعداد طبقات روی ساختمان
- محدودیت بارگذاری بیش از حد استاندارد
- در ابعاد دهانه محدودیت وجود دارد.
- تعداد طبقات قابل ساخت با این سیستم محدود است.
- به نیروی کار متخصص و خبره نیاز دارد.
- تامین قطعات فلزی گالوانیزه تولید شده در کارخانه هزینه نسبتاً بالایی دارد.
- اتصالات جوشی
- اتصال به دیگر مصالح
- مهارهای نگهدارنده و مهارهای برشی
این سیستم به صورت اجرای خشک و اغلب با استفاده از اتصالات پیچ و به روش تولید صنعتی به کار گرفته میشود. گرچه در شرایط خاصی میتوان از اتصال پرچ و جوش نیز استفاده کرد.
طراحی و اجرای تخصصی سازههای ال اس اف (LSF)
در میان شرکتهایی که به نصب و اجرای انواع سازههای پیش ساخته به ویژه سازههای پیش ساخته ال اس اف (LSF) مشغول میباشند، میتوان به شرکت بهمان سازه نوین اشاره نمود. این شرکت در خصوص نصب و اجرای انواع سازههای پیش ساخته با مقاومت بالا و کیفیت عالی، سابقهای درخشان دارد. شرکت بهمان سازه نوین تمامی مراحل مربوط به نصب و اجرای سازههای پیش ساخته ال اس اف (LSF) را با به روزترین و بهترین متدها و با بهرهگیری از باکیفیتترین مواد موجود در بازار، برای مشتریان عزیز در کوتاهترین زمان ممکن به انجام میرساند. جهت اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت lsfbehmansazeh.com مراجعه نمائید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات