• سه‌شنبه / ۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401090805219
  • منبع : نمایندگی قزوین

ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به جهادگران کارآفرین قزوین

ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به جهادگران کارآفرین قزوین

ایسنا/قزوین معاون اقتصاد مقاومتی و اشتغال سازمان بسیج سازندگی استان قزوین گفت: در سال جاری بالغ‌بر ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه از محل تبصره ۱۶ به بسیج سازندگی واگذارشده که روند معرفی آن از هفته آینده آغاز خواهد شد.

مهدی نیک‌جو در مراسم افتتاح نمایشگاه طلایه‌داران اقتصادمقاومتی بسیج سازندگی استان قزوین که امروز هشتم آذر ۱۴۰۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم باهدف تجلیل از فعالان برتر اقتصاد مقاومتی در حوزه‌های اشتغال، کارآفرینی و صندوق‌های قرض‌الحسنه، تعاونی‌های فراگیر و تسهیلگران در تمام عرصه‌های بسیج‌سازندگی و گروه‌های جهادی برگزارشده است.

وی گفت: امروز در قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه، با همکاری بسیجیان و پشتیبانی فرماندهان محترم و شهروندان قزوینی، برنامه‌های مهمی را پیش می‌بریم که ازجمله آن‌ها می‌توان به راه‌اندازی ۴۴۵ صندوق قرض‌الحسنه فعال در سطح استان قزوین اشاره کرد.

 معاون اقتصاد مقاومتی و اشتغال سازمان بسیج سازندگی استان قزوین افزود: در استان قزوین، بالغ‌بر ۲۲ هزار نفر عضو صندوق‌های قرض‌الحسنه هستند که در تلاشیم فرهنگ قرض‌الحسنه را اشاعه کرده و یاریگر مردم در این شرایط سخت اقتصادی باشیم.

نیک‌جو ادامه می‌دهد: از سال ۱۳۹۷ تاکنون، با ۲۹ میلیارد تومان اعتبار، بیش از ۳۰۰۰ فرصت شغلی فراهم کرده‌ایم.

وی در تشریح فعالیت‌های این قرارگاه در حوزه کار، تعاون و رفاه عنوان کرد: در قالب فعالیت‌های جمعی تا به امروز، بالغ‌بر ۴۵ تعاونی فراگیر اشتغال توسط اهالی و بسیج‌سازندگی نواحی در نقاط مختلف استان تأسیس‌شده است. همچنین از سال ۱۴۰۰ تاکنون، بالغ‌بر ۹۹ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه از محل تبصره ۱۶ و تعامل با دستگاه‌هایی همچون کمیته امداد به تولیدکنندگان واحدهای راکد و جوانانی که جویای شغل هستند اختصاص‌یافته که درمجموع ۲۴۵۰ فرصت شغلی در سطح استان فعال‌شده است.

نیک‌جو گفت: در سال جاری بالغ‌بر ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه از محل تبصره ۱۶ به بسیج سازندگی واگذارشده که روند معرفی آن از هفته آینده آغاز خواهد شد و این فرصت خوبی است تا بسیجیان و عموم مردم جامعه در قالب عرصه‌های ۳۲ گانه بتوانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال پایدار به آموزش پایه، مهارت‌آموزی و بازار فروش پایدار نیاز دارد که قرارگاه اقتصاد مقاومتی در حال پیگیری آموزش‌های متعدد، رفع موانع و تسهیل اخذ مجوز برای کارآفرینان جهادی است.

معاون اقتصاد مقاومتی و اشتغال سازمان بسیج سازندگی استان قزوین گفت: در سال جدید باهمت اداره کل روستایی ۳۰۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در سطح روستاها و حاشیه شهرها در قالب تفاهم‌نامه پنج‌جانبه با همکاری استانداری، شرکت توزیع برق، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در حال انجام است که علاوه بر تولید درآمد پایدار با کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی کمک‌حال دولت خواهد بود.

 وی در ادامه تصریح کرد: تسهیلات راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی چهار درصد است و خرید تضمینی ۲۰ ساله، درآمدی پایدار برای خانواده‌های کم‌برخوردار را پشتیبانی خواهد کرد.

نیک‌جو فر در پایان گفت: قرارگاه فعالیت‌های مختلفی دارد که این موارد بخش کوچکی از آن‌هاست و امیدواریم مسئولین مؤمن و انقلابی با حمایت‌های خود در پیشرفت این برنامه‌ها یار و یاور معاونت اقتصاد مقاومتی و اشتغال سازمان بسیج سازندگی استان قزوین باشند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم، از مهدی جانی، زهرا کاظمی، حسن شاهسوندگنجی، احمد مقصودی‌زیارانی، حسن نبیلی، عباس خرقانی، فرشته دلدار، محمدرضا یعقوبی، لیلا طالبی پور، تقی نظری، افشین ملک‌محمدی، ولی صالحی، علی دوستی، ابوالفضل ظهراب‌نژاد، ملیحه کاظمی، سید ابوالفضل میرکریمی و حسن یوسف‌پور به‌عنوان فعالان برتر عرصه اقتصاد مقاومتی تجلیل به‌عمل آمد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha