• سه‌شنبه / ۸ آذر ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401090804789
  • خبرنگار : 50250

مصوبات سفر ریاست جمهوری به بام ایران در چه مرحله‌ای است؟

مصوبات سفر ریاست جمهوری به بام ایران در چه مرحله‌ای است؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری در خردادماه سال‌جاری میزبان رئیس‌جمهور و هیات دولت بود، مصوبات سفر در این استان چشمگیر بود و طبق وعده مسئولان پس از تخصیص کامل اعتبارات سفر به استان تا پایان سال ۱۴۰۲ باید شاهد تحول در استان باشیم.

به گزارش ایسنا، پس از گذشت شش ماه از سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری بسیاری از مردم چشم‌انتظار فعال شدن پروژه‌های عمرانی در استان هستند، عمر برخی پروژه‌های عمرانی در این استان به بیش از یک دهه می‌رسد و شاید بسیاری از مردم از تکمیل و بهره‌برداری آن ناامید شده باشند.

تصویب ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری به گفته مسئولان استانی معادل کل اعتبار اختصاص یافته به استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، حال باید دید که این اعتبارات می‌تواند جانی تازه به پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی در استان بدهد و بعد از پایان سال ۱۴۰۲ شاهد تحول در این استان باشیم.

اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به استان‌ به‌طور کامل ابلاغ شده است، این اعتبار اکنون در اختیار وزارتخانه‌ها است، اما تا تخصیص و جذب کامل اعتبار راه طولانی در پیش داریم، اگر نتوانیم برای جذب اعتبار ظرفیت‌سازی کنیم، این مصوبات نیز به تاریخ می‌پیوندد، هنوز بسیاری از مصوبات سفر رئیس جمهور سابق به چهارمحال و بختیاری به مرحله اجرا در نیامده است.

۱۴.۷ درصد اعتبارات سفر به استان تخصص پیدا کرده است

علی شهریارپور- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری در آخرین شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان گفت: در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری ۱۲ هزار و ۷۳۵ میلیارد تومان برای استان مصوب و ابلاغ شده است که از این میزان تاکنون ۱۸۰۵ میلیارد تومان معادل ۱۴.۷ درصد به استان تخصص پیدا کرده است.

با تزریق اعتبارات سفر شاهد فعال شدن پروژه‌های عمرانی هستیم

پیش از این غلامعلی حیدری- استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام در استان وجود داشت، گفت: تلاش شد تا در سفر ریاست جمهوری برای تکمیل این پروژه‌ها اعتبار اختصاص پیدا کند، درصدد هستیم تا با اجرای پروژه‌های پیشران در شهرستان‌ها تحول ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه در ابلاغ اعتبارات سفر ریاست جمهوری، چهارمحال و بختیاری رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: رویکرد دولت توجه به مناطق محروم است و این استان دومین استان از نظر تصویب بیش‌ترین میزان اعتبار است.

حیدری با اشاره به اینکه ۲۰ درصد اعتبارات سفر ریاست جمهوری به حوزه راه‌سازی و تکمیل راه‌آهن اختصاص پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: راه استاندارد تاثیر بسزایی در توسعه و پیشرفت استان خواهد داشت، ۵۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های حوزه راه در استان در سفر اختصاص یافت، پروژه‌های فعال حوزه راه‌سازی استان شامل محور چهار بانده بروجن، لردگان به خوزستان، شهرکرد- سامان به تیران، چهار بانده شهرکرد، شلمزار به کارون ۴، شهرکرد بن به داران، شهرکرد- فارسان به کوهرنگ، دوآب صمصامی، بازفت به اندیکا و راه‌آهن مبارکه، سفیددشت به شهرکرد است.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: برای جذب اعتبارات سفر ریاست جمهوری باید ظرفیت‌سازی صورت بگیرد، با تزریق اعتبارات سفر شاهد فعال شدن پروژه‌های عمرانی هستیم.

برخی پروژه‌های سفر ریاست جمهوری به استان افتتاح شده است

علی حیدری- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان، اظهار کرد: پیگیری تخصیص اعتبارات سفر بر عهده سازمان مدیریت و برنامه ریزی است، بعد از رسیدن اعتبارات پیگیری اجرای عملیات عمرانی پروژه‌های مصوب سفر بر عهده معاونت عمرانی استانداری خواهد بود.

وی افزود: بخشی از مصوبات سفر ریاست جمهوری مانند تسهیلات بانکی و پروژه‌های سرمایه‌گذاری نیز مربوط به سایر حوزه‌ها مانند معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری است، اما عمده مصوبات سفر به بخش عمرانی مربوط می‌شود.

حیدری با بیان اینکه بخشی از اعتبارات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافته است، گفت: این اعتبار در بین پروژه‌ها توزیع و فعال شده‌اند، این اعتبار باتوجه به اهمیت پروژه‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره اینکه برخی پروژه‌های عمرانی اکنون فعال نیستند، یادآور شد: بنابراین در تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان در گام اول اعتبار اختصاص پیدا نمی‌کند، مثلا پیمانکار سد باباحیدر تغییر پیدا کرده است و تا زمانی‌که پیمانکار جدید انتخاب نشود، اعتباری به این پروژه اختصاص پیدا نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه در مناطق سردسیر به‌علت برودت هوا و بارش امکان آسفالت محورها وجود ندارد، تاکید کرد: بنابراین نمی‌توان در فصل سرما برای این پروژه‌ها اعتبار اختصاص دهیم، البته در برخی مناطق امکان عملیات خاکی وجود دارد، بنابراین حوزه معاونت عمرانی استانداری توزیع اعتبارات سفر ریاست جمهوری را بر اساس اولویت مدیریت می‌کند تا بهترین استفاده از اعتبار صورت بگیرد.

حیدری افزود: در تخصیص اعتبار به پروژه‌های عمرانی باید یکسری محدودیت‌های قانونی نیز لحاظ شود، برای مثال دستگاه اجرایی برای برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار جدید باید حداقل ۳۰ درصد اعتبار تخصیص یافته در حساب دستگاه موجود باشد، بنابراین در توزیع اعتبارات سفر این مسئله مورد توجه قرار می‌گیرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برخی پروژه‌های سفر ریاست جمهوری به استان مانند پروژه‌های روستای لبد بازفت افتتاح شده‌اند، همچنین پروژه‌های روستای سرآقاسید در حال اتمام هستند، از ۲۹ پروژه گازرسانی به مناطق صعب‌العبور نیز ۱۱ پروژه به اتمام رسیده است.

وی در پایان گفت: پروژه معروف به سه راهی خوزستان از مصوبات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری بود که در حال حاضر فعال است و پیش‌بینی می‌شود تا یکماه دیگر افتتاح شود، همچنین ساختمان بخشداری جونقان نیز تحویل داده شد، اما اجرای برخی پروژه‌ها زمانبر است.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha