محسن کریمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تلاشهای بی وقفه و خستگی ناپذیر پرسنل این شرکت در نیمه اول سال جاری برای تامین آب پایدار اظهار کرد: ساوه به عنوان وسیع ترین شهرستان و دومین کانون جمعیتی استان مرکزی و در عین حال خشکترین شهرستان از منظر اقلیم، ضمن برنامه ریزی مسنجم و با همت جهادی همکاران این شرکت، کم چالشترین تابستان را در حیطه خدمت آبرسانی برای شهروندان و روستاییان این شهرستان رقم زد.
وی با بیان اینکه مهمترین رویکرد شرکت آب و فاضلاب ساوه افزایش خدمت رسانی مطلوب به مردم شهرستان، افزود: در سال جاری هشت حلقه چاه دستی و دستگاهی جهت تامین آب شرب پایدار در سطح روستاهای شهرستان حفر شد که این تعداد تا پایان سال جاری به حفر دو حلقه چاه عمیق در شهرهای آوه و نوبران و چهار حلقه چاه دستی در روستاهای شهرستان افزایش مییابد.
وی بیان کرد: همچنین از ابتدای سال جاری عملیات اجرای ۴۲.۵ کیلومتر اصلاح و توسعه خط انتقال و شبکه توزیع آب در سطح چهار شهر و ۳۴ روستا با موفقیت به انجام رسید که تا پایان سال، شبکه توزیع آب هشت روستا و بخشی از شبکه فرسوده شهرها مطابق برنامه اولویت بندی بازسازی اصلاح میشود.
کریمی با بیان اینکه نیروهای این شرکت در خط مقدم خدمات رسانی به مردم هستند افزود: با ادامه روند خشکسالی و افت شدید منابع تامین آب، در تابستان سال جاری تعدادی از روستاهای شهرستان با مشکل کمبود آب شرب مواجه شدند که با تلاش جهادی و سخت کوشی کارکنان، ضمن حفر چاه و لوله گذاری خطوط انتقال، با تجهیز چاهها و ایستگاههای پمپاژ و تقویت آبدهی چاهها، مشکل کمبود آب در سطح روستاهای سیلیجرد، باغشاهی، مرق، نشوه، سامان، مسلم آباد، دربند، ستق، سقانلیق، ۹ روستای مجتمع حسین آباد و ۴ روستای مجتمع قرهچای مرتفع شد. در راستای افزایش میزان ذخیره آب در سطح شهر و روستاها ۶ باب مخزن جمعا با حجمی بالغ بر ۱۵۰۰ مترمکعب احداث و به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه، اعتبارات عمرانی موجود جوابگوی نیاز شرکت برای بازسازی و اصلاح نیست، بیان کرد: پروژههای محرومیت زدایی در سطح شهرستان ساوه با همکاری بسیج سازندگی شهرستان به عنوان مجری عملیات از اردیبهشت ماه سال جاری با هدف آبرسانی و تامین آب ۲۸ روستای شهرستان آغاز شد که تاکنون عملیات اجرایی بالغ بر ۱۸ کیلومتر خط و شبکه انجام شده است و اجرای چهار باب مخزن، یک حلقه چاه و یک باب ایستگاه پمپاژ و بهسازی یک چشمه در حال انجام است که تا دهه فجر این پروژه ها نیز وارد مدار بهره برداری شده و مردم از این پروژهها منتفع خواهند شد.
کریمی با بیان اینکه ارائه خدمات مناسب و تکریم ارباب رجوع از اولویتهای این شرکت است، عملکرد واحد مشترکین را با انجام اقداماتی نظیر ایجاد میز خدمت در این واحد، برگزاری بیش از ۶۰ مانور پیمایش مشترکین، شناسایی و کشف بیش از ۱۲۰ فقره انشعاب غیر مجاز، فروش ۵۰۰ فقره انشعاب و تعویض بیش از ۵۵۰ کنتور خراب، خوب ارزیابی کرد.
وی افزود: به رغم همه کمبودها در زمینه زیرساخت و اعتبارات، تلاش زیادی در زمینه خدمات رسانی فاضلاب انجام گرفت. در این بخش، ۳۱۷ فقره انشعاب به مردم ساوه واگذار شد. همچنین شستشوی ۸۵ کیلومتر شبکه فاضلاب و ویدئومتری ۱۳ کیلومتر شبکه انجام پذیرفت.
وی اظهار کرد: هزینه اجرای کلیه پروژههای انجام شده بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال است که از محل اعتبارات محرومیتزدایی، ملی، تمک داراییهای سرمایهای استانی و درآمدهای داخلی شرکت تامین شده است. این موارد بخشی از ارائه خدمات شرکت آب و فاضلاب این شهرستان است و با کمک همکاران و برنامه ریزیهای دقیق و هدفگذاریهای درست و شناسایی نقاط ضعف موجود مشکلات را برطرف خواهیم شد.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهرستان ساوه با اشاره به تلاش شرکت آب و فاضلاب جهت جلوگیری از ایجاد خلل در تامین و توزیع پایدار آب است، تصریح کرد: با توجه به کاهش بارندگی و تداوم خشکسالی، مردم شهرستان صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف را مورد توجه قرار داده و با پرداخت به موقع قبوض علاوه بر تداوم پایداری تامین آب مورد نیاز خود به کمک شرکت آب و فاضلاب در توسعه آبرسانی بیایند.
وی افزود: متاسفانه بدهی برخی سازمانها و تاخیر در پرداخت قبوض سایر مشترکان باعث شده تا مطالبات انباشته زیادی برای این شرکت بر جای بماند که همین موضوع بر کیفیت خدمات نیز تاثیر زیادی گذاشته است. از این رو میطلبد تا مردم در زمان مقرر نسبت به پرداخت آب بهای خود اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات