به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر امیر علی قهرمانی اظهار کرد: براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد، ۲ عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در فهرست ۲ درصد دانشمندان پراستناد دنیا در سال ۲۰۲۲ قرار گرفتند.
وی با تبریک درخشش کسب شده از سوی اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، افزود: دکتر «فاطمه عروجعلیان» هیأت علمی دانشکده پزشکی بجنورد و رئیس مرکز جامع نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین دکتر «امیر امانی» هیأت علمی دانشکده پزشکی بجنورد و مدیر گروه فناوری های نوین دانشگاه در این لیست قرار گرفته اند.
دکتر قهرمانی با بیان اینکه دانشمندان برگزیده بر اساس «شاخص استنادی مرکب» و سنجش دادههای پایگاه استنادی «اسکوپوس» انتخاب شده اند، ادامه داد: بر اساس این سنجش دانشمندان در ۵ حوزه اصلی، ۲۲ حوزه فرعی و ۱۷۶ رشته بر اساس شاخص های استنادی استاندارد طبقه بندی شده اند.
وی اضافه کرد: شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه بندی، انتشار حداقل پنج مقاله و ملاک ارزیابی تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد تعداد استنادات به تولیدات علمی محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادی، شاخص اچ پژوهشگران و استفاده از یک شاخص استنادی ترکیبی است که بر اساس داده های پایگاه استنادی اسکوپوس وابسته به پایگاه انتشاراتی «الزویر» انجام شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآوری کرد: هدف این پایگاه داده، ارائه مجموعهای از سنجههای استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تأثیر استنادی دانشمندان در رشتهها و حوزههای علمی مختلف در سطح جهان است.
به گزارش ایسنا، پیش از این نیز بر اساس پژوهشی که توسط مجله plos elsevier منتشر شده، دانشمندان پر استناد در سال ۲۰۲۲ شناسایی و معرفی شدند و ۳ عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در فهرست دانشمندان پراستناد جهان قرار گرفتند.
مرتضی سعادت طرقی معاون پژوهشی و فناوری مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفرایندر گفتوگو با ایسنا، در این خصوص اظهار کرد: بر اساس اعلام مؤسسه علمی و انتشاراتی Elsevier و پیرو پژوهشی که به وسیله محققان دانشگاه استنفورد روی دادههای پایگاه اسکوپوس انجام شده است، فهرست دانشمندان پراستناد در تمامی رشتهها به عنوان دانشمندان دو درصد برتر حوزههای علمی در دو بازه زمانی کوتاه مدت ( بر اساس وضعیت استنادی در سال ۲۰۲۱) و بلند مدت (کل دوران حیات علمیشان بین سالهای ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۱) شناسایی و معرفی شدند و سه عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در فهرست دانشمندان پراستناد جهان قرار گرفتند.
وی ادامه داد: بر مبنای این فهرست، دکتر محمد حاتمی ریاست دانشگاه و دانشیار گروه مهندسی مکانیک (برای چهارمین سال متوالی)، دکتر علی خرسند زاک، عضو هیات علمی و دانشیار نانو فیزیک (برای سومین سال متوالی) به عنوان دانشمند ۲ درصد برتر حوزههای علمی تخصصی در بازه زمانی بلند مدت این لیست شناسایی و معرفی شدند.
معاون پژوهشی و فناوری مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین افزود: همچنین دکتر صدیقه عباسی عضو هیات علمی و دانشیار گروه مهندسی شیمی (برای دومین سال متوالی) در بازه زمانی کوتاه مدت این لیست شناسایی و معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات