جمشید امیدی روز یکشنبه ۲۹ آبان در نشست به مناسبت فرا رسیدن سالروز تصویب قانون کار اظهار کرد: استان مرکزی به عنوان قطب صنعتی کشور با ۲۲۴ هزار و ۴۷۶ نفر بیمه شده اجباری جزو استان های کارگری محسوب می شود. در استان مرکزی ۲۷۷ تشکل کارگری ثبت شده که متشکل از ۱۴۲ تشکل نماینده کارگران، ۴۲ شورای اسلامی و ۳۳ انجمن صنفی کارگری، ۵۰ انجمن صنفی کارفرمایی و ۱۰ کانون بازنشستگان هستند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در استان در بخش کار، تصمیمات بر اساس اصل سه جانبه گرایی گرفته می شود، ادامه داد: با تدابیر اتخاذ شده با همکاری شرکای اجتماعی، عملکرد خوبی در راستای اصل سه جانبه گرایی بدست آمده و هیئت های تشحیص بر اساس تعامل و همفکری صورت گرفته یک روز در میان تشکیل می شوند، این در حالیست که در گذشته این جلسات هفته ای یکبار تشکیل می شد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: در پایان سال ۹۹ شاغلین استان ۳۸۰ هزار نفر بوده اند، این آمار در پایان سال گذشته به ۳۸۵ هزار نفر رسیده است.
امیدی خاطرنشان کرد.در شهرستان های ساوه، زرندیه و دلیجان عرضه و تقاضا برای نیروی کار برعکس شده به طوری که تقاضا برای کار هست، اما برای عرضه محدودیت وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات