• پنجشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401082618245
  • خبرنگار : 50378

تولیت آستان قدس رضوی:

رویکرد آستان قدس در عرصه تولید باید توجه به رفع نیازهای کشور و مردم باشد

رویکرد آستان قدس در عرصه تولید باید توجه به رفع نیازهای کشور و مردم باشد
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی تولیت آستان قدس رضوی رویکرد این آستان مقدس در عرصه تولید و اقتصاد را توجه به رفع نیازهای کشور و مردم دانست.

حجت‌الاسلام‌ احمد مروی در دیدار مدیران بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی که در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا(ع) انجام شد، با اشاره به آیه شریفه «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فی‌ أَحْسَنِ تَقْویم» به تعابیر «احسن» در قرآن کریم اشاره و اظهار کرد: عمل خداوند «احسن» است و در آیات مختلف قرآن کریم نیز انسان‌ها را به انجام و انتخاب عمل احسن سفارش کرده است.

وی با بیان اینکه «عمل احسن» به معنای با فضیلت‌تر بودن یک عمل نسبت به عمل خیر دیگر است، افزود: به دنبال عمل احسن بودن به معنای عدم اکتفا به شرایط موجود و تلاش مستمر برای بهبود شرایط است؛ شرکت‌ها و مؤسسات تولیدی وابسته به آستان قدس رضوی همواره باید به دنبال مدیریت و تولیدات احسن باشند؛ تولیداتی که به نام این دستگاه مقدس روانه بازار می‌شود باید از بهترین و بالاترین کیفیت برخورد باشند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به این روایت از پیامبر اکرم(ص) که «خداوند دوست دارد اگر کسی از شما کاری انجام می‌دهد، آن را محکم و بی‌عیب انجام دهد» خاطرنشان کرد: باید در امور تا حصول نتیجه استقامت و پایداری کرد، تلاش و کوشش بسیار مهم و قابل‌تقدیر است اما باید همراه با آینده‌نگری و اتخاذ تدابیر مناسب برای حصول نتیجه مطلوب باشد؛ رسیدن به اهداف بسیار مهم است و نباید تنها به تلاش شبانه‌روزی اکتفا کرد و خشنود بود.

مروی ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام‌گرفته برای بهره‌وری هرچه بهتر موقوفات، عنوان کرد: یکی از تأکیدات رهبری معظم انقلاب فراهم آوری منابع پایدار برای آستان قدس رضوی در جهت خدمت‌رسانی هرچه مطلوب‌تر به زائران است که ما موظف هستیم با مدیریت احسن به این رهنمود معظم له جامه عمل بپوشانیم، البته هر نوع فعالیت اقتصادی را درشان آستان قدس رضوی نمی‌دانیم؛ رویکرد آستان قدس در عرصه تولید و اقتصاد باید با نگاه به رفع نیازهای کشور و مردم باشد.

وی با تأکید بر اینکه در فعالیت‌های اقتصادی آستان قدس حدود و ثغور شرعی کاملاً و با حساسیت باید رعایت شود، تصریح کرد: در فعالیت‌های اقتصادی باید مراقب حفظ اعتبار اجتماعی آستان قدس بود و کسب درآمد از هر راهی قابل‌پذیرش نیست؛ از مقبولیت اجتماعی آستان قدس در فعالیت اقتصادی باید مراقبت شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، مروی همچنین بر لزوم رعایت حدود شرعی وقف در فعالیت‌های آستان قدس تأکید و تصریح کرد: حفظ موقوفات و اجرای کامل نیات واقفان وظیفه ماست، هیچ‌ یک از بخش‌های آستان قدس شرعاً و قانوناً حق ندارند موقوفات را بدون رعایت جهات شرعی و خلاف نیت واقفان صرف کنند، لذا بنده نسبت به توجه تمامی مدیران به‌ ویژه مدیران حوزه اقتصادی نسبت به رعایت حساسیت‌های وقف تأکید مؤکد دارم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha