• چهارشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۱ / ۲۱:۵۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401082518077
  • خبرنگار : 50534

رئیس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور عنوان‌ کرد

شوک سرمایی عامل افزایش زیتون امسال زنجان

شوک سرمایی عامل افزایش زیتون امسال زنجان

ایسنا/زنجان رئیس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور گفت: شوک سرمایی باعث تحریک گل‌انگیزی و افزایش سال‌آوری درختان زیتون شد.

حسین جعفری شامگاه امروز (۲۵ آبان‌ماه) در آیین افتتاح دهکده منابع‌طبیعی و کشاورزی، با اشاره به خرید تضمینی زیتون، اظهار کرد: هر کیلو روغن زیتون حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ تومان است.

وی به ظرفیت منابع بودجه اشاره کرد و افزود: اگر قیمت از ۱۵۰ هزار تومان بالاتر برود دولت ورود نخواهد کرد.

این مسئول با اشاره به خرید تضمینی دولت در روزهای پیش‌رو، ادامه داد: روغن در طی این مدت دچار تحولاتی شد، ولی قیمت روغن زیتون آن‌چنان تغییر نداشته‌ است، وجود یک قیمت واحد در بازار دولت را ملزم به خرید تضمینی به یک نرخ مصوب خواهد کرد.  

همچنین در این جلسه مدیر پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور، افزود: سطح کشت گوجه‌فرنگی تغییری نکرده است.  

مجید ولدان با بیان اینکه سطح کشت گوجه‌فرنگی ۵۴۰۰ هکتار است، ادامه داد: تولید کل کشور ۷ میلیون تن است.  

این مسئول با اشاره به اینکه ۳ نوع مصرف در کوجه‌فرنگی داریم، اضافه کرد: مصرف تازه‌خوری، صنایع تبدیلی و رب‌سازی و صادرات برای‌ مصارف تازه‌خوری است.  

ولدان، با اشاره به تاثیرات الگوی کشت در اصلاح محصولات استراتژیک، مجموع این سه مصرف  ۶ میلیون عنوان کرد.  
 
مدیر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع‌طبیعی استان زنجان نیز در این‌ مراسم، بیان کرد: کشاورزی دانش بنیان دارای ۶ مرحله کاشت، داشت، برداشت، مراقبت‌های پس از برداشت الگوی مصرف و بازار است.  

نادر عباسی با اشاره به اهمیت حفظ تولید، خاطرنشان کرد: امنیت غذایی مهم‌ترین ‌اولویت جهادکشاورزی و بر سایت امنیت‌ها اعم دفاعی، ملی، سلامت را مشمول می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha