احمد امیری در گفتوگو با ایسنا تصریح کرد: نبود مدیریت درست بر رفتوآمد گردشگران و سایر افراد باعث شده وضعیت جوجه آوری و امنیت فلامینگوهای آبادان در معرض خطر باشد.
وی تاکید کرد: گردشگری پرندهنگری به دلیل جذب گردشگر پتانسیل بالقوهای در فصل زمستان است اما متاسفانه تا به حال اقدام مدیریتی درست برای محافظت از این جاذبه گردشگری انجام نشده است.
او تاکید کرد: برای صیانت از تالاب شادگان و توسعه بیشتر این جاذبه گردشگری باید هر چه زودتر اقدامات حفاظتی در این منطقه اعمال شود.
به گزارش ایسنا، تالاب شادگان به دلیل هوای معتدل در فصل زمستان محل زیست بیش از ۱۱۰ گونه گیاهی، ۱۷۴ گونه پرنده بومی و مهاجر، ۳۶ گونه پستاندار، سه گونه دوزیست و ۹ گونه خزنده است.
انواع مرغابی، اردک، لکلک، فلامینگو و انواع پرندگان آبزی از مهمترین پرندگان مهاجر به تالاب بینالمللی شادگان برای زمستان گذاری هستند که خورهای آبادان بخش قابلتوجهی از آن است.
تماشای زیبایی پروبال پرندگان، گوش دادن به صدای طبیعت از حنجره آنها و لذت بردن از ساختار زندگی و روابطشان باعث شده این منطقه طیف خاصی از گردشگران را با سلایق تقریبا خاص به خود جذب کند.
در مقایسه با سایر انواع گردشگری در استان خوزستان گردشگری پرندهنگری نسبتا ناشناخته باقیمانده و کمتر روی آن سرمایهگذاری شده است.
انتهای پیام
نظرات