• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401082215369
  • خبرنگار : 30057

اعلام گردش مالی اقتصاد دانش‌بنیان در کشور

اعلام گردش مالی اقتصاد دانش‌بنیان در کشور

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این‌که در حال حاضر نزدیک به ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که خروجی‌های خوبی دارند، گفت: کل گردش مالی اقتصاد دانش‌بنیان ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بوده است که این میزان برابر یک سوم پولی است که دولت خرج می‌کند.

به گزارش ایسنا، علیرضا منادی سفیدان امروز در نشست هماهنگی اجرایی بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ کشور که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با اشاره به موضوع تولید علم، گفت: ایران دو درصد تولید علم جهان را دارد و در بین ۵۷ کشور اسلامی میزان بالایی است. شاید این ۵۶ کشور به اندازه ۲ درصد هم تولید علم نداشته باشند.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این که در حال حاضر در دنیا مسئله دانش‌بنیانی جدی است، اظهار کرد: اساس هرکاری دانش بنیانی است. بر اساس برنامه پنج ساله کشور، یک سوم (30 درصد) از رشد اقتصادی کشور ما از بهره‌وری است؛ محقق شدن این موضوع تنها به دست شرکت‌های دانش‌بنیان امکان‌پذیر است.

منادی سفیدان ادامه داد: حاکمیت امروز اگر دید درستی از دانش‌بنیان‌ها نداشته باشد، باید تعطیل کند؛ اکنون همه چیز مبنای دانش‌بنیانی پیدا کرده و رهبری هم با شعار سال مؤکد این موضوع شده‌اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که خروجی‌های خوبی دارند.

وی با بیان اینکه همه می‌گویند دانشجویان شریف از کشور می‌روند، اما سه هزار و ۵۰۰ نفر در ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان این دانشگاه مشغول فعالیت هستند، گفت: این شرکت‌ها سال گذشته ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان فروش داشته‌اند.

به گفته منادی سفیدان، کل گردش مالی اقتصاد دانش‌بنیان ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بوده است و این میزان برابر یک سوم پول دولت است که خرج می‌کند.

وی تاکید کرد: ما باید شرکت‌های دانش‌بنیان را تشویق کنیم و هر چقدر در توان داریم، به آنها اختصاص دهیم؛ چون این وطن پرستی، عین ثواب و خدمت است.

وی اضافه کرد: اکنون آمریکایی‌ها می‌ترسند  که ما به آنها واکسن استنشاقی ندهیم‌، زیرا هنوز به مرحله تحقیق نرسیدند و تنها کشور ما، چین و هند واکسن کرونای استنشاقی داریم.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اولویت خدمت همیشه با دانش‌بنیان‌هاست و از اینجا اولویت‌دارتر نیست، زیرا این حوزه اشتغال آفرین و عزت‌آفرین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha