• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401082215359
  • خبرنگار : 30057

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان:

بانک‌های عامل باید ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکتها را ساده بگیرند

بانک‌های عامل باید ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکتها را ساده بگیرند

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به تبصره ۱۶ قانون بودجه کشور، گفت: در تبصره ۱۶ تسهیلات به شرکتها فقط به صورت قرض‌الحسنه است و باید صندوق نوآوری و شکوفایی به توافقاتی در زمینه وثیقه با وزارت اقتصاد برسد، زیرا این جوانان وثیقه ندارند و بانک‌های عامل باید ارائه این تسهیلات را ساده بگیرند.

به گزارش ایسنا، محسن دهنوی امروز در نشست هماهنگی اجرایی بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ کشور که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: تنها استثنایی که در تبصره ۱۶ قانون بودجه کشور وجود دارد، این است که این وام قرض‌الحسنه به اشخاص حقوقی اختصاص داده می‌شود.

وی افزود: شرایط و وثایق برای دریافت این تسهیلات از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت امور اقتصادی دارایی مشخص شده است.

دهنوی با بیان اینکه عناصر فعال در تولید دانش‌بنیان شرکت‌های دانش‌بنیان هستند، گفت: تلاش این است که وام ۵۰۰ میلیون تومانی به این شرکت‌ها اختصاص یابد.

وی افزود: می‌دانیم که ۵۰۰ میلیون تومان در وضعیت کنونی و شرایط اقتصادی‌ برای شرکتی که خواهان انجام فعالیت اقتصادی هستند، زیاد نیست.

به گفته وی در تبصره ۱۶ تسهیلات فقط به صورت قرض‌الحسنه است و با هر منطقی می‌توان این‌ها را در اولویت قرارداد و به شرکت‌ها پرداخت کرد.

وی خطاب به رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: باید به توافقاتی در زمینه وثیقه با وزارت اقتصاد برسید، زیرا این جوانان وثیقه ندارند.

دهنوی گفت: آنها اگر ملک داشتند که اکنون اینجا نبودند که تسهیلات دریافت کنند. اگر وثیقه ملکی بخواهیم، نمی‌توانند تامین کنند.

وی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: ما در این قانون ذکر کردیم وثایق صندوق‌های پژوهش و فناوری و ضمانت صندوق نوآوری از سوی بانک‌ها پذیرفته شود.

وی خطاب به بانک‌های عامل برای ارائه تسهیلات قرض الحسنه به شرکتها، ادامه داد: این را بپذیرید که اگر یک شرکت از طریق صندوق‌ها معرفی شد، بتواند تسهیلات دریافت کند. ما تاکید کردیم این موضوع با ضمانت پرداخت صندوق نوآوری باشد. باید ارائه این تسهیلات را ساده بگیرید که ۵ هزار میلیارد تومان به خوبی اختصاص یابد.

وی گفت: امیدواریم در بهمن ماه چنین جلسه‌ای بر گزار شود تا تحقق بند ب تبصره ۱۶ را مورد بررسی قرار دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha