• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401082215337
  • خبرنگار : 30057

معاون تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی تشریح کرد

جزئیات تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکت‌ها بر اساس تبصره ۱۶ قانون بودجه

جزئیات تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکت‌ها بر اساس تبصره ۱۶ قانون بودجه

معاون تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این‌که شرایط و سقف تسهیلات پرداختی در بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور توسط صندوق و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین می‌شود، گفت: در آئین‌نامه اجرایی این تبصره آمده است که حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکتهای دانش‌بنیان و خلاق ۶ ماهه و حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکت‌های نوآور، استارت‌آپی، واحد فناور و خلاق ۶۰ ماهه است.

به گزارش ایسنا، روح‌الله ذوالفقاری امروز در نشست هماهنگی بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ کشور که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: در راستای اشتغال دانش‌بنیان و صنایع خلاق در سراسر کشور و اولویت مناطق محروم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از طریق بانک‌های عامل مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع سپرده‌های پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه این شرکت‌ها از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی به بانک‌ها معرفی می‌شوند، گفت: شرایط و سقف تسهیلات پرداختی در بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور توسط صندوق و وزارت امور اقتصادی و دارایی تعیین می‌شود.

وی با بیان اینکه سهمیه بانک‌های عامل توسط بانک مرکزی تعیین می‌شود، گفت: زمانی که صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست شرکت‌های دانش‌بنیان را ارزیابی می‌کند، مبلغ تسهیلات را تعیین کرده و شرکت‌ها را به بانک‌های عامل معرفی می‌کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی، خاطرنشان کرد: بعد از معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی، بانک‌های عامل وظیفه اعتبارسنجی و تعیین وثیقه را بر عهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تعیین سقف تسهیلات بر اساس مصوبه وزارت امور اقتصادی و دارایی و همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی انجام می‌گیرد.

وی در خصوص جزئیات این تبصره، گفت: در آئین‌نامه اجرایی تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور آمده است که حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت ۶ ماهه برای شرکتهای دانش‌بنیان و خلاق بوده که به آنها ۳۵ هزار میلیارد ریال تخصیص پیدا می‌کند.

ذوالفقاری تصریح کرد: همچنین حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکت‌های نوآور، استارت‌آپی، واحد فناور و خلاق ۶۰ ماهه بوده که تا ۱۵ هزار میلیارد ریال می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند؛ صندوق‌های پژوهش و فناوری معرفی‌کننده این شرکت‌ها به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات هستند.

وی با اشاره به چارچوب اهداف تسهیلات قرض‌الحسنه توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری، گفت: «پرداخت تسهیلات به متقاضیان توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری حداکثر طی مدت ۳ ماه از تاریخ دریافت تسهیلات»، «سقف بهره‌مندی هر شرکت برای اخذ تسهیلات تعیین‌شده»، «پرداخت مجدد تسهیلات از محل وجوه حاصل از بازپرداخت اقساط توسط تسهیلات گیرنده» و «انجام پایش اشتغال در شرکت‌های دریافت کننده تسهیلات» جزو چارچوب‌های پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۷۱۰ شرکت دانش‌بنیان برای دریافت این تسهیلات به صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست داده‌اند، گفت: مبلغ این تسهیلات برابر با ۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان بوده است.

به گفته ذوالفقاری، همچنین از سوی ۵۴ صندوق پژوهش و فناوری، مبلغ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان برای دریافت این تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌های عامل پرداخت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha