حضور بانوان در عملیات اورژانس یک ضرورت است، زیرا در برخی شرایط بانوان تمایل به حضور یک خانم بر بالین خود دارند که این امر موجب آرامش و راحتی بیماران خانم خواهد شد، اما مشهد به عنوان یکی از کلانشهرهای کشور فاقد نیروی خانم در عملیات اورژانس است. در گفتوگو با مسئولان اورژانس مشهد و کشور به این موضوع پرداختهایم.
محمد علیشاهی، مدیر روابط عمومی اورژانس مشهد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ما هنوز در مشهد اورژانس بانوان نداریم. نیرویی در این موضوع تربیت نشده و هنوز فردی فارغالتحصیل نشده که بخواهند به ما معرفی کنند.
وی افزود: سیاست این کار در کشور شروع شده، تعدادی خانم نیز در مقطع کارشناسی وارد بخش آموزش در دانشگاهها شدند که باید فارغالتحصیل شوند و بعد سیاستها از سمت سازمان اورژانس کشور ابلاغ خواهد شد.
مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس نیز دراین خصوص به ایسنا گفت: همکاران خانم در چند حوزه در اورژانس حضور دارند. در حوزه اول به عنوان همکاران اداری و کارشناسان اورژانس کار میکنند. حوزه دوم مرکز ارتباطات اورژانس است. در بخشی که مددجویان تماس میگیرند، یک نفر باید با دانش پزشکی و پرستاری با آنها صحبت کند تا تشخیص دهد آمبولانس اعزام شود یا نشود، برخی از خانمها در این قسمت فعالیت دارند.
وی ادامه داد: حوزه سوم تیمهای عملیاتی است که اورژانس بانوان نامیده میشود. این اورژانس در بسیاری از شهرها در حال انجام است، اما به علت کمبود نیرو، دانشجوی خانم فوریتهای پزشکی جذب شده تا از اواخر امسال بتوانند به مجموعه ما اضافه شوند، همین موضوع باعث میشود تعداد پایگاههای اورژانس بانوان افزایش یابد.
خالدی بیان کرد: در حال حاضر بانوانی که در بخش عملیات اورژانس فعالیت دارند، کارشناسان خانم پرستار هستند. از اواخر امسال کارشناس فوریتهای پزشکی خانم برای اولین بار وارد سیستم خواهند شد. امسال از بین فارغالتحصیلان فوریتهای پزشکی ۳۰ درصد فارغالتحصیل برای اورژانس بانوان داریم که سال به سال نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات