• پنجشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401081913352
  • خبرنگار : 50416

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور اعلام کرد

هنوز به ۲۰ هزار روستا آبرسانی نشده/مواجهه حدود ۱۵۰۰ شهر کشور با تنش آبی

هنوز به ۲۰ هزار روستا آبرسانی نشده/مواجهه حدود ۱۵۰۰ شهر کشور با تنش آبی

ایسنا/همدان معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور از وجود ۲۰ هزار روستا در سطح کشور خبر داد که آبرسانی نشدند و گفت: از این تعداد آبرسانی ۱۰ هزار روستا در قالب طرح محرومیت زدایی در حال انجام است.

اتابک جعفری‌لور پنجشنبه ۱۹ آبان‌ماه در شورای اداری شهرستان ملایر، افزود: از این تعداد، ۷۰۰۰ روستا توسط سپاه پاسداران و ۳۰۰۰ روستا با کمک و همت خیرین ظرف دو سال آینده آبرسانی خواهند شد.

جعفری‌لور با بیان اینکه سال آینده آبرسانی ۱۰ هزار روستای دیگر نیز آغاز می شود، ادامه داد: آبرسانی به روستاهای ملایر را نیز در قالب جهاد آبرسانی انجام می دهیم و تا پایان دولت در فازهای مختلف آبرسانی خواهند شد.  

وی ضمن عذرخواهی از مردم استان همدان بابت مشکلات ایجاد شده برای آب شرب طی ماه های اخیر، گفت: تلاش کردیم با وجود خشکسالی ها و کمبود بارش ها، با یک برنامه ریزی منسجم، از قطعی آب در شهرها و روستاها جلوگیری کنیم.

جعفری‌لور تنش آبی ایجاد شده در همدان را خارج از اراده شرکت آب و فاضلاب کشور دانست و با تاکید بر اینکه تلاش کردیم پروژه انتقال آب به همدان در کمترین زمان ممکن انجام شود، گفت: یکی از نگرانی های امروز مردم، همین پروژه های بر زمین مانده است.

وی با بیان اینکه در طول سال حدود ۱۵۰۰ شهر کشور با تنش آبی مواجه هستند، ادامه داد: در این شهرها تلاش می کنیم با جلوگیری از قطعی آب، با کیفیت ترین آب را به مردم تحویل دهیم.

جعفری‌لور تاکید کرد: همه ما مدیون شهدایی چون شهید «علی نظری» هستیم که ریشه نظام را با خون خود آبیاری کردند پس شایسته نیست که با کم کاری، فرصت خدمتگزاری را از دست دهیم.

معاون وزیر نیرو به ضرورت جهاد تبیین توسط مدیران به موازات انجام وظایف اداری و سازمانی اشاره و بیان کرد: تعداد اندکی با برنامه ریزی منسجم استکبار، در خیابان ها اغتشاش می کنند و ممکن است عده ای از مردم تحت تاثیر این افراد قرار گیرند بنابراین جهاد تبیین ضروری است.

وی با اشاره به تعریف پروژه های ویژه ای در سراسر کشور، اظهار کرد: این پروژه ها در برخی استان ها مانند همدان به علت شرایط خاص، ویژه‌تر تعریف شدند تا سریع‌تر به نتیجه برسند.

جعفری‌لور ادامه داد: پروژه انتقال آب از سد کلان به ملایر که فاز نخست آن اجرا شده است نیز جزء پروژه های ویژه شرکت آب و فاضلاب است.

وی پروژه فاضلاب های شهری را یکی از بحث های جدی در شهرها دانست و مطرح کرد: در تمام کشور برنامه منسجمی برای اجرای پروژه فاضلاب های شهری تعریف کردیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: یکی از این برنامه ها تخصیص اعتبار برای جایگزین کردن آب در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی با منابع آبی جایگزین مانند پساب فاضلاب ها و آب شور است.

وی از پیش بینی اعتبار مناسب در این راستا برای شهرستان ملایر خبر داد و بیان کرد: از محل ماده ۵۶، ۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه پیش بینی شده است که تلاش می کنیم این اعتبار را به ۱۵۰ میلیارد تومان برسانیم.

جعفری‌لور با بیان اینکه ۲۵ میلیارد تومان ردیف اعتباری نیز برای استفاده از پساب فاضلاب ها پیش بینی شده است که با همت نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تخصیص می یابد، افزود: با تخصیص این اعتبارات می توانیم ظرف دو سال پروژه فاضلاب ملایر را به جاهای خوبی برسانیم.

معاون وزیر نیرو استفاده از پساب فاضلاب را فرصت خوبی برای توسعه شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط آبی کشور، شرایط خوبی نیست پس ضروری است با کمک و همکاری مردم و همه دستگاه ها، از شرایط کم آبی به بهترین وجه عبور کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha