• پنجشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401081913193
  • منبع : نمایندگی سمنان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان اعلام کرد

"نبود ایمنی" تنها دلیل قابل پذیرش برای انسداد جاده‌ای در زمستان امسال

"نبود ایمنی" تنها دلیل قابل پذیرش برای انسداد جاده‌ای در زمستان امسال

ایسنا/سمنان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از نبود احتمالی ایمنی مسافران به عنوان تنها دلیل قابل پذیرش برای انسداد جاده‌ای از سوی این دستگاه اجرایی در زمستان امسال نام برد و گفت: استان سمنان به لحاظ موقعیت خاص راه‌های آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است که از این رو باید سعی شود هیچ جاده‌ای زمستان امسال مسدود نشود مگر اینکه ایمنی مسافران در خطر باشد لذا ادارات شهرستانی محدودیتی برای اجرای عملیات راهداری زمستانی قرار ندهند.

احسان منصورکیایی ۱۹آبان ماه در نشستی که با هدف برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی در خصوص اجرای هرچه بهتر راهداری زمستانی سال جاری با حضور معاونین اداره کل و روسای ادارات تابعه برگزار شد، ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند مسئولان و همکاران حوزه راهداری در خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی سال جاری اظهار کرد: برنامه ریزی های لازم در زمینه طرح راهداری زمستانی همچون سنوات گذشته ضروری بوده و باید تمهیدات لازم در نظر گرفته شود تا اولویتهایی همچون بازنگه داشتن جاده‌ها، امدادرسانی به مسافران و ایجاد شرایط ایمن برای حمل و نقل جاده‌ای رعایت شود.

وی بر لزوم پیش‌بینی دقیق وضعیت هواشناسی محور به محور و استقرار اکیپ‌های برف‌روبی در نقاط گلوگاهی برفگیر در جاده‌ها تاکید کرد و  افزود: جامعه از ما در اجرای موفق و مستمر امور راهداری حتی در مواقع بحران و ‌پیک بارش‌ها انتظار دارد لذا تعیین مدیر عملیاتی برای هر محور با تعامل با شرکت‌های پیمانکاری و استفاده از توان اجرایی آنها اهمیت بسیار بالایی دارد. 


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان یادآور شد: استان سمنان به لحاظ موقعیت خاص راه‌های آن و قرارگرفتن در مسیر اصلی تردد زائرین علی بن الموسی الرضا و همچنین همجواری با پایتخت، از اهمیت ویژه ای برخوردار است که از این رو باید سعی شود هیچ جاده‌ای زمستان امسال مسدود نشود مگر اینکه ایمنی مسافران در خطر باشد.


منصورکیایی توضیح داد: ادارات شهرستانی در موضوع راهداری زمستانی، بسته به میزان بارش‌ها و سختی سرمای زمستان برای شهرستان‌هایی که بارش بیشتری برای شان پیش بینی شده است، بسیج شوند و محدودیتی برای اجرای عملیات راهداری زمستانی قرار ندهند و حتی اگر این وضعیت به استانهای همجوار مربوط بود برای برف روبی و بازگشایی مسیر اقدام نمایند.


وی آماده سازی و تجهیز راهدارخانه‌ها، آماده سازی ماشین آلات راهداری زمستانی، اجاره ماشین آلات مورد نیاز، هماهنگی های شهرستانی با مدیریت بحران و دستگاههای خدماتی و امدادی، را از دیگر الزامات راهداری زمستانی برشمرد و افزود: به‌روزرسانی اطلاعات سامانه ها، تجهیز گشت‌های راهداری به امکانات ضروری و جانمایی آنها در محورهای شریانی در افزایش خدمت‌رسانی به مردم بسیار موثر است.


منصورکیایی گفت: تردد بالا در استان و وجود راه های شریانی و محورهای کوهستانی، وظیفه دست اندرکاران طرح راهداری زمستانی را مضاعف ساخته است که امیدواریم بتوانیم با تلاش همه افراد زمینه سفری ایمن و بدون حادثه را برای هموطنان فراهم کنیم.


سرپرست معاونت راهداری اداره کل نیز بر پیش بینی بحران های احتمالی در شهرستان ها و محورهای پربارش آنها به ویژه در راههای اصلی و شریانی تاکید کرد و گفت: پیش بینی می شود با برنامه ریزی و دستورالعمل های تخصصی، همکاری و تعامل ادارات ستادی و همچنین مسئولان شهرستانی، اقدامات لازم انجام می شود به گونه ای که مسدودی در هیچ راه اصلی و شریانی وجود نداشته باشد.
صداقت ادامه داد: با اتحاد و همدلی همیشگی که در اجرای طرح های سازمان به ویژه طرح جابه جایی زائران حسینی در سال جاری وجود داشت، طرح راهداری زمستانی امسال هم برگ زرین دیگری در تاریخچه موفقیت های سازمان باشد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha