رضا عزتی، در آیین افتتاح نمایشگاه «هزاران راه نرفته» با موضوع آسیبهای اجتماعی و روانی و پیشگیری از اعتیاد، که در ساختمان دانشکدههای ادبیات و علوم انسانی و مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: اطلس مشکلات روانی ـ اجتماعی دانشآموزان لرستان ترسیم شده است که براساس تکمیلکردن ۴۲ هزار پرسشنامه و تأیید نهایی تعداد ۳۴ هزار پرسشنامه است که در بین دانشآموزان استان، توزیع و تجزیه و تحلیل شد.
وی ادامه داد: خط تلفنی به شماره ۱۵۷۰ توسط آموزش و پرورش راهاندازی شده است که ۲۴ ساعت شبانه روز، مشاوره ارائه میکند و پاسخگوست و هر شهروندی میتواند از این خدمت، استفاده کند.
عزتی گفت: در آموزش و پرورش لرستان، مراکز مشاوره به صورت تخصصی فعالیت دارند و یک مرکز استانی مشاوره روانشناختی و ۱۰ مرکز در سطح شهرستانها و مناطق وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: در مراکز مشاوره آموزش و پرورش استان ۷۴ نیروی تخصصی مشغول انجام فعالیت مشاوره هستند و در سطح مدارس نیز ۴۲۰ مشاور تخصصی مشغول فعالیت هستند.
در ادامه فضلاله میردریکوند، رئیس مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه لرستان ، اظهار کرد: در دنیا گفته میشود اگر یک دلار در بخش پیشگیری سرمایهگذاری بشود پنج دلار منفعت خواهد داشت.
وی بیان کرد: اهمیت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و روانی باعث میشود جایگاه مشاوره و مشاوران، یک جایگاه اثرگذار در جامعه باشد.
انتهای پیام
نظرات