به گزارش ایسنا، یوسف نوری در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ گفت: هم بنده و هم آقای رخشانی مهر از شهرهای دور و مرزی آمدیم. من از مرز جنگی آمدم و تا سال ۶۷ چیزی از ایلام نمانده بود و هر هواپیمایی بمب اضافه میآورد روی این شهر میریخت. اینکه فردی از دور دست بیاید و در مسئولیتی قرار بگیرد از توفیقاتی است که فراهم شده، اگر قدر بدانیم.
وی افزود: آقای خانمحمدی هم خدماتی در مناطق مستعد ولی نیازمند کمک ارائه داده و در آنجا حضور داشته است.
مدارس ایران بر اساس زیست بوم مناطق ساخته نمیشوند
وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از جامعه خیرین و مدیران کل نوسازی مدارس گفت: امید است محکم بایستیم و این بار را برداریم. مدارس ما مبتنی بر زیست بوم مان ساخته نمیشوند. باید به معماری بومی و زیست بوم مختص هر منطقه ای در ساخت مدارس توجه کرد.
وی افزود: از خیرین میخواهم خودشان بیایند مدارس را اداره کنند. خیرین بهتر از ما میتوانند اداره کنند زیرا مدرسه را هم به بهترین وجه می سازند. شما خیرین پیشنهاد بدهید ما برای اجرایش کمک میکنیم. شعار دولت هم مردمی سازی است و چه بهتر که مدارس خیری در این ردیف قرار بگیرند.
نوری با بیان اینکه ساماندهی املاک مازاد در حال انجام و معاونت حقوقی در تلاش است تا بتوانیم تهاترهایی داشته باشیم عنوان کرد: املاک مازاد شناسایی شده اند. باید بتوانیم ۱۰ هزار میلیارد تومان املاک مازاد را به فروش برسانیم تا بتوانیم به تعهدات خیرین برسیم. تعهدات بسیاری نسبت به خیرین داریم.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا خانمحمدی در آیین معارفهاش به عنوان رئیس جدید سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه اولین مدرسه را در سال ۷۲ در دوره دبیرستان و در دوره دانش آموزی در خوزستان ساختیم گفت: توفیق داشتم که همواره در کنار خیرین بودم و از جنس خیرین و خدمت کننده به خیرین هستم و برای اولین بار است که شخصی از قشر خیرین این مسئولیت را برعهده میگیرد.
وی افزود: آنچه سازمان نوسازی مدارس را به این نقطه رسانده حضور شما خیرین است و شما برگ برنده این سازمان هستید.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در اثنای برنامهای هستیم که وزارتخانه تهیه کرده و باید آن را به نقطه مطلوب برسانیم اظهار کرد: توجه به عدالت آموزشی در همه عرصهها و جوانب امر، بسیار مهم است. امور مربوط به خیرین باید سریعا انجام شود. شفاف سازی و ایجاد سامانهای که در اختیار خیرین باشد و بتوانند میزان پیشرفت پروژههایشان را ببینند را مدنظر داریم.
وی ادامه داد: حمایت از طرحهای دانش بنیان و توجه به مدرسه به عنوان کانون پیشرفت و تربیت محله و روستا نیز در دستورکار است. امید است با روحیه جهادی و تقویت آن در همکاران به نقاط عملکردی مطلوبی برسیم. طرح مدرسه یاری تا مراحلی پیش رفته و حضور در سازمان نوسازی فرصتی است که بتوانیم آن را با سرعت بیشتری جلو ببریم.
خانمحمدی با بیان اینکه یکی از مسائل ما این است که وقتی خیرین ما نقطه ای را نقطه لازم التوجه می بیینند لازم است دولت کاری را شروع کند و خیرین تمام کنند که موضوع با معاون اول رئیس جمهور مطرح شد و در دست پیگیری است گفت: خیرین، پیشران امر مدرسه سازی هستند.
انتهای پیام
نظرات