• شنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401081409643
  • خبرنگار : 50560

استاندار قزوین:

مهم‌ترین چالش استان قزوین فقر حوزه درمانی است

مهم‌ترین چالش استان قزوین فقر حوزه درمانی است

ایسنا/قزوین استاندار قزوین بابیان اینکه مهم‌ترین چالش استان، فقر حوزه درمانی آن است، گفت: دولت منابع مالی چشمگیری برای رفع عقب‌ماندگی‌های حوزه درمان ندارد و ۱۰۰۰ میلیارد تومانی که برای تجهیز بیمارستان ۷۰۰ تخت‌خوابی استان اختصاص داده، یک‌سوم هزینه‌های تکمیلی آن‌ هم‌ نمی‌شود و در این راستا هیچ چاره‌ای جز اکتفا به بخش خصوصی نداریم.

محمدمهدی اعلایی شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱ در حاشیه بازدید از شهرستان بوئین‌زهرا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استفاده از خاک و آب در شهرستان بوئین‌زهرا می‌تواند تحول آفرین باشد، از همین رو از این شهرستان به عنوان یکی از کانون‌های تولیدی و توانمند شهرستان یاد می‌شود. 

وی با بیان اینکه توسعه شهرستان بوئین‌زهرا در حوزه‌های کشاورزی، احداث و استقرار گمرک در دستور کار قرار گرفته، عنوان کرد: زمینه‌سازی برای ارتقای بهره‌وری از منابع آب و به تبع آن رونق بخشیدن به بازار آب از جمله پتانسیل‌های این شهرستان است که می‌توان از ظرفیت‌های آن در توسعه استان بهره‌ برد. 

استاندار با اشاره به دشت قزوین در شهرستان بوئین‌زهرا، افزود: احیای دشت قزوین از دیگر مواردی است که مورد توجه قرار گرفته و در این راستا لازم است که شهروندان بوئین‌زهرایی نیز دولت را در تحقق این امر یاری کنند. 

وی ادامه داد: ایجاد نیروگاه و زمینه‌سازی برای تولید برق از دیگر اولویت‌هایی است که انتظار می‌رود، در این شهرستان محقق شود هرچند که الزامات آن در حال بررسی است و امیدواریم به زودی شاهد افتتاح آن باشیم‌.

اعلایی بیان کرد: در حوزه میراث فرهنگی این شهرستان نیز اقدامات قابل توجهی در دست انجام است که امیدواریم اتفاقات خوبی را در این حوزه نیز شاهد باشیم. 

وی افزود: در شهرستان بوئین‌زهرا نیز همچون سایر نقاط استان شاهد ضعف در سیستم بهداشت و درمان هستیم که بررسی عقب‌ماندگی‌های بیمارستان امیرالمومنین (ع) این شهرستان به عهده معاونت امور هماهنگی و عمرانی استانداری گذاشته شد. 

استاندار عنوان کرد: تجهیز حوزه بهداشت و درمان نباید درگیر نگاه منطقه‌ای باشد، چراکه بیمارستان در هر نقطه‌ای مورد نیاز مردم بومی و غیربومی است. 

اعلایی بابیان اینکه مهم‌ترین چالش استان، فقر حوزه درمانی آن است، اظهار کرد: دولت منابع مالی چشمگیری برای رفع عقب‌ماندگی‌های حوزه درمان ندارد و ۱۰۰۰ میلیارد تومانی که برای تجهیز بیمارستان ۷۰۰ تخت‌خوابی استان اختصاص داده، یک‌سوم هزینه‌های تکمیلی آن‌ هم‌ نمی‌شود و در این راستا هیچ چاره‌ای جز اکتفا به بخش خصوصی نداریم.

استاندار قزوین اظهار کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نسبت به ساخت بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی اقبال نشان دادند اما برخی سیاست‌های غلط مانع پیشروی آنان شد. اگر بخش خصوصی روی‌ کار آمده بود، امروز به جای دغدغه ساخت بیمارستان در مرکز استان، بیمارستان‌های شهرستان تجهیز و به‌روزرسانی می‌شدند. 

وی در پایان گفت: باید نگاه‌ها تغییر پیدا کند و روی خیرین سلامت و بخش خصوصی بیشتر تمرکز شود تا شاهد شکوفایی باشیم‌. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha