• سه‌شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1401081006480
  • خبرنگار : 71263

قیمت نفت با افت دلار صعودی شد

قیمت نفت با افت دلار صعودی شد

قیمت نفت درپی افت ارزش دلار، در معاملات روز سه شنبه افزایش یافت و بخشی از کاهش قیمت شب گذشته را جبران کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژانویه با ۷۳ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش، به ۹۳ دلار و ۵۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای قرارداد دسامبر که روز دوشنبه منقضی می شود، به ۹۴ دلار و ۸۳ سنت رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۸ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش، به ۸۷ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته ۱.۶ درصد کاهش داشت.

شاخص نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت اکتبر را در سطح بالاتری به پایان بردند که نخستین رشد ماهانه آنها از ماه مه بود. این دو شاخص از تصمیم اوپک و متحدانش برای کاهش تولید به میزان دو میلیون بشکه در روز از نوامبر، حمایت یافتند.

تینا تِنگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس در این باره گفت: قیمت نفت در پی کاهش ارزش دلار و صعود بازارهای سهام بزرگ جهان، کاهشی که ابتدای معاملات امروز آسیا داشت را متوقف کرد.

همزمان با انتظار معامله گران برای پیام مقامات بانک مرکزی آمریکا پس از پایان نشست سیاستگذاری در روز چهارشنبه، قیمت دلار روز سه شنبه، از بالاترین رکورد یک هفته گذشته در برابر سبدی از ارزهای رقیب عقب نشینی کرد. کاهش قیمت دلار، نفت را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر می کند.

به گفته تِنگ، کاهش تولید اوپک پلاس و صادرات بالای نفت آمریکا هم از قیمت نفت پشتیبانی کرده است.

اوپک روز دوشنبه پیش بینی ها از تقاضای جهان برای نفت در میان مدت و بلندمدت را افزایش داد و اعلام کرد با وجود حرکت به سوی منابع انرژی تجدیدپذیر، ۱۲.۱ تریلیون دلار سرمایه گذاری برای تامین این تقاضا ضروری است.

محدودیت‌های کووید ۱۹ در چین باعث تعطیلی موقتی تفرجگاه دیسنی در شانگهای شده و نگرانیهایی را نسبت به تقاضای کمتر برای سوخت در چین برانگیخته است. محدودیت‌های سخت گیرانه پاندمی کووید باعث شده است فعالیت کارخانه در چین، در اکتبر کمتر شده و واردات از چین و کره جنوبی کاهش پیدا کند.

استفن اینس از شرکت مدیریت دارایی اس پی آی اظهار کرد: بازار در حال هضم پیامدهای جدیدترین قرنطینه کووید در چین است. با رسیدن ماه نوامبر، به اجرای تحریم واردات نفت روسیه از سوی اتحادیه اروپا نزدیک می شویم که روی عرضه و تقاضای جهانی نفت تاثیر خواهد گذاشت.

بر اساس گزارش رویترز، عاملی که مانع افزایش بیشتر قیمتهای نفت شد، آماری بود که نشان داد تولید نفت آمریکا در اوت به حدود ۱۲ میلیون بشکه در روز صعود کرده است که بالاترین میزان از زمان شیوع پاندمی کووید ۱۹ است.

طبق نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان، این امر احتمالا به افزایش ذخایر نفت آمریکا به میزان ۳۰۰ هزار بشکه در هفته منتهی به ۲۸ اکتبر منتهی می شود. آمار هفتگی ذخایر نفت و فرآورده های نفتی آمریکا روز سه شنبه از سوی موسسه امریکن پترولیوم و روز چهارشنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha