جعفر محمدنژاد، دوشنبه ششم اسفند در همایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر که در اراک برگزار شد، افزود: تامین برق از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تنها راه حل اساسی، اقتصادی و زودبازده برای تامین انرژی برق است.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود دو هزار و ۱۰۰ مگاوات مجوز و قرارداد برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در استان مرکزی به امضا رسیده است، افزود: تاکنون ۹۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در این استان احداث شده است.
محمدنژاد با اشاره به تأمین برق صنایع از طریق انرژیهای تجدیدپذیر گفت: صنایع در صورتی که به میزان ۸۰ درصد دیماند مصرفی، نیروگاه خورشیدی احداث کنند، از برنامههای مدیریت بار شبکه در دوره اوج بار تابستان معاف میشوند، همچنین نیازی نیست که سرمایهگذاران برای احداث نیروگاههای خورشیدی زیر یک مگاوات به ساتبا مراجعه کنند، زیرا این مهم جهت تسهیل فرآیند به شرکتهای توزیع برق واگذار شده است.
وی با اشاره به ناترازی ۱۸هزار مگاواتی در تابستان امسال و رشد پنج تا هفت درصدی متقاضیان سالانه برق، گفت: تامین زیرساخت های صنایع و کشاورزی به برق وابسته است و برای توسعه انرژیهای تجدید پذیر همه باید کنار هم بایستیم. ملاحظات فنی و اقتصادی نشان می دهد توسعه انرژی های تجدیدپذیر سه برابر ارزانتر است، قابلیت استفاده از تولید در محل مصرف را داراست و بدون آلایندگی است.
محمدنژاد با اشاره به اینکه سالهای گذشته پیک مصرف برق فقط یکبار در طول روز رخ می داد، افزود: در حال حاضر در تابستان، دو پیک مصرف بین ساعات ۱۱ تا ۱۷ و ۱۹ تا ۲۳ رقم میخورد.
به گزارش ایسنا، به نقل از توزیع برق استان مرکزی، وی به افزایش بار سرمایشی ۳۰ هزار مگاواتی مصرف برق در تابستان اشاره کرد و افزود: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر تنها راه حل نجات از ناترازیهاست.
انتهای پیام
نظرات