مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در این مراسم گفت: ائمه جمعه در هر شهرستان علمدار ولایت هستند و علم ولایت در دستان آنهاست، اگر کسی در مسیر زمین خوردن علم ولایت تلاش کند یعنی در مسیر انهدام جامعه اسلامی تلاش کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدهادی نظیری اظهار کرد: اگر کسی تلاش کند علم ولایت در استان همواره برافراشته باشد تا مردم راه را گم نکنند، این تلاش وی در این مسیر تلاش در مسیر تحکیم پایه های انقلاب اسلامی عزیز بوده است.
گفتمان "فرزند کمتر، زندگی بهتر" را خود در جامعه ایجاد کردیم!
وی با بیان اینکه تغییر سنت و بدعت و تغییر نگاه و نگرشها در فضای جامعه کار بسیار دشوار و سختی است، افزود: سالها پیش غفلت و کوتاهی کردیم و یک گفتمان را در جامعه با دست خود با عنوان "فرزند کمتر، زندگی بهتر" ایجاد کردیم و این گفتمان در جامعه قالب و جامعه پذیرای آن شد و اکنون همه دولت، ملت و مجلس و قوا جمع شدهاند این گفتمان را تغییر دهند و به این راحتی دیگر امکان پذیر نیست و جامعه نمیپذیرد.
نظیری با اشاره به اینکه امامجمعه اسدآباد در طول ۱۲ سال به گفته مسئولان شهرستان و مردم خدمات ارزنده ای در این شهرستان در زمینه وحدت و همدلی و نیز اصلاح سنتهای غلط داشته است، تصریح کرد: به طور قطع حذف بدعت ها و تغییر و اصلاح سنت ها کار سختی بوده و این اقدام و تلاش وی در این مسیر قابل تحسین است و این ایجاد انس و وحدت و همدلی وی در شهرستان نشان از فهمدرستش از اندیشه اسلام و امام راحل دارد.
وی با تاکید بر اینکه تا نتوانیم وحدت را در جامعه حفظ و تقویت کنیم هیچ کاری از پیش نمی بریم چراکه پایه اسلام وحدت است، بیان کرد: راه انس گرفتن و حرکت به سمت امام ایجاد اتصال در جامعه مومنین است و هر چه وحدت، همبستگی و یکپارچگی و ولایت بین مومنان در فضای جامعه تقویت شود مسیر اتصال مؤمنان به جامعه را به سمت امام و بهرهمندی از هدایت های امام هموارتر می کند.
نظیری وحدت را یک راهبرد دانست و گفت: اتفاقی که در طول چند هفته اخیر افتاد خطر بزرگی را به ما گوشزد میکند، برخی از جریانها به نام جریان انقلابی یک دیوار انحصاری دور خود کشیدهاند و میگویند انقلاب و اسلام تنها ما هستیم و کسی بیرون این دایره باشد از دایره اسلام و امقلاب خارج است و این نگاه آنها دقیقا بر خلاف مشی و نگاه مقام معظم رهبری است، چرا مردم و توده ها را از این دایره خارج می کنیم؟
وی ادامه داد: درددل است که در ایناستان چه می گذرد؟ گاهی چگونه حوادث و رخدادها تحریف می شود و کارهای خوبی که در مسیر شکل گیری امت واحده و اتصال ظرفیت های میانی جامعه و حلقه های کنشگر اتفاق میافتد را به جای تقویت چگونه زیرسوال می برند؟
نظیری بیان کرد: این است که امروز وارد میشوید و می بینید که دیگر صحنه مدرسه دست شما نیست و دانش آموز در اختیار شما نیست چراکه وقتی اسلام و اندیشه اسلام را طوری تببین کردید که تنها جمع خاصی در تعریف شما گنجانده شده است، دانش آموز هم خود را از دایره تعریف شما خارج می داند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان هم گفت: امام جمعه اسدآباد خدمت صادقانه، خالصانه، ارزشمند و گران سنگی طی ۱۲ سال در این شهرستان داشته و این حضور باشکوه مردم در این مجلس حاکی از این مهم است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن فاضلیان مطرح کرد: طی ۱۲ سال امامجمعه اسدآباد ۱۲۰۰ خطبه در اینشهرستان داشته که در کنار این خطبه ها و فریضه عبادی و سیاسی نمازجمعه ابعاد دیگری را نیز به عنوان وظیفه در این شهرستان از جمله ابعاد علمی، فرهنگی، خدماتی، اجتماعی، اقتصادی و انفرادی خانوادگی در فهرست کارهای خود پیگیر بوده است.
وی با اشاره به سوره مبارکه رحمان آیه ۶۰ و سوره مبارکه قمر خاطرنشان کرد: این مجلس امروز براساس قانون قرآنی تشکیل شده و این قانون قرآنی نیکی در برابر نیکی و شکر نعمت است چراکه کسانی که قدر نعمت را بدانند و شکر نعمت کنند خدا آنها را پاداش خواهد داد.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اخلاق خوب و تواضع و فروتنی امام جمعه سابق اسدآباد نسبت به مردم به ویژه مردم گرفتار همواره زبانزد و درب خانه وی همواره به روی مردمی که به ایشان رجوع میکردند، باز بود.
کیومرث سرمدیواله با اشاره به اینگه ویژگی متعدد این بزرگوار موجب شده بود در دل مردم جای ویژهای داشته باشد، افزود: همراهی وی به منظور ایجاد وحدت، همدلی و حل مشکلات مردم شهرستان قابل توصیف بود و همواره تلاش در وحدت شهرستان داشت، وی از تمام توان و شخصیت خود برای دفاع و حل مشکلات مردم و توجه مسئولتن کشوری به شهرستان استفاده میکرد.
وی اظهار کرد: کاهش اختلافات شهرستان را مرهون تلاش امامجمعه سابق اسدآباد هستیم که با این حفظ آرامش و وحدت مسیر توسعه شهرستان را شتاب بخشید.
حاضریم جان بدهیم که جوانان و نوجوان ما دچار مخاطره نشوند
سرمدی در ادامه گفت: دشمنان و مراکز جاسوسی و قسم خوردگان ضدنظام هزینه های بسباری صرف می کنند و برنامه ریزی بسیاری دارند که فضا را آشفته کنند و در این شکی نداریم اما دولت، مجلس، مسئولتن و روحانیت وظیفه دارند فضا و شرایط را برای دشمنان و بیگانگان که هدفی جزء تجزیه طلبی و خیانت به کشور ندارند، فراهم نکنیم.
وی تاکید کرد: جوانان ما سرمایه وطن هستند، فریاد آنها را دولت، مجلس و مردم شنیده و حاضریم جان بدهیم که جوانان به لحاط روانی و جانی دچار مخاطره نشوند.
فرماندار شهرستان اسدآباد هم با بیان اینکه نمازجمعه پناهگاه جوانان و نوجوانان است، اظهار کرد: حضور پررنگ مردم و هنر امام جمعه در نمازجمعه موجب قوام نمازجمعه و فرضه عبادی و سیاسی میشود.
حسینعلی شرکائی با اشاره به اینکه امام جمعه هر شهر روح آن شهر است، امام جمعه به عنوان خطیب نماز جمعه زبان گویای مردم است، افزود: تمامجمعه با ایجاد ارتباط و ارائه خطبههای مهم به حفظ انسجام شهرستان کمک می کند.
امامجمعه اختلافات جزئی شهرستان را با تدبیر خود حل کرد
وی در ادامه با اشاره به خدمات مهم و ارزنده ۱۲ ساله امام جمعه اسدآباد تصریح کرد: در طول ۱۲ سال اخیر امام جمعه شهر اختلافات جزئی را در این شهر با تدبیر خود حل کرده و این تدبیر وی قابل تحسین و تقدیر است.
حذف هزینههای کمرشکن مراسم های ختم با فرهنگسازی امامجمعه
شرکائی حذف پذیرایی های کمرشکن مراسم های ختم شهرستان را یکی دیگر از خدمات ارزنده امام جمعه اسدآباد در این شهر دانست و افزود: همواره پذیرایی های پرهزینه و کمرشکن مراسم ختم برای بسیاری از خانواده های اسدآبادی بسیار سخت و دشوار بود و امامجمعه با تدبیر خود با فرهنگ سازی و تاکید بر حذف هزینههای کمرشکن مراسمهای ختم اینمشکل دیرینه خانواده ها به ویژه خانوادههای نیازمند را مرتفع کرد.
وی با بیان اینکه معمولا مراسم نوعید در شهرستان اسدآباد در نخستین روز عید نوروز برگزار میشد، گفت: در این رابطه هم امامجمعه اسدآباد با فرهنگ سازی نوعید را به یک روز قبل از عید نوروز تغییر داد و با این اصلاح سنت و بدعت نوروز را روز شادی برای مردم قرار داد.
شرکائی همچنین با اشاره به اینکه امامجمعه شهر به فعالیت های قرآنی در ماه رمضان جان تازهای بخشیده بود، یادآور شد: وی در هر گونه اختلاف در شهرستان تمام قد برای صلح و آشتی شرکت داشت.
فرماندار اسدآباد در ادامه با تاکید بر تقویت هر چه بیشتر انس جوانان و نوجوانان با نمازجمعه گفت: در تقویت انس جوانان و نوجوانان با نمازجمعه کمیته پژوهشی ستاد نمازجمعه از نقش ویژهای برخوردار است.
امام جمعه سابق اسدآباد هم اظهار کرد: نمازجمعه پیام وحدت دارد و کار امامجمعه و ستاد و نهاد نمازجمعه ایجاد وحدت است، شهادت می دهم همواره برای وحدت شهرستان تلاش کردم و از بسیاری از شیرینی ها گذشتم و ذره ای سوءاستفاده از این جایگاه نکردم که به خاطر نفع شخصی خود برخلاف وحدت شهرستان عمل کنم.
حجت الاسلام والمسلمین سیدموسی حسینیمجد ادامه داد: همه افتخارم این است که ذرهای از اصول ولایت و سربازی ولایت چشم پوشی نکردهام و محکم ترین دفاع ها را از ولایت داشته ام، مرا به خاطر حمایت از ولایت از بسیاری از جاها افت و تنزل دادند اما همواره به حمایت از ولایت افتخار کرده ام.
وی با بیان اینکه مردم اسدآباد مردمانی مهربان، با محبت و خوش رو بوده که همچنان با حضور خود در نماز عبادی سیاسی جمعه این سنگر را خالی نکردند، افزود: مهمترین ماموریت ام دفاع از پرچم ولایت و تلاش در ایجاد وحدت و نوکری مردم است و از عموم مردم و مسئولام و روحانیت درخواست دارم راه وحدت را که برکت دارد، ادامه دهند.
وی با تاکید بر اینکه برای وحدت شهرستان از آبروی خود گذشتم، گفت: از جسارت ها که در طول این دوران خواسته و ناخواسته و با انصاف و بی انصاف به من بستند، گذشتم و تریبونی نکردم و صبر کردم. نه ماشینی از زندگی کسی به زندگیم آمد نه گله گوسفندی دارم و نه کار اقتصادی دارم، همه افتخارم نوکری مردم بود و پولدار و فقیر برایم تفاوت نداشت.
حسینی مجد تصریح کرد: از شش سال قبل افرادی می خواستند من در این شهر نباشم، تماماین سختیها و غربت و طعنه و ناهمراهی را چشیدم که وحدت حفظ شود و اکنون بعد از ۱۲ سال تصمیم شورای سیاست گذاری ائمه جمعه بر این است که بنده در شهرستان دیگری خدمتگزار مردم باشم.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سیدموسی حسینیمجد امامجمعه سابق اسدآباد به عنوان هفتمین امامجمعه و با سابقهترین ائمه جمعه این شهر با ۱۲ سال خدمت بوده است.
وی گویا به عنوان امام جمعه جدید تویسرکان معرفی شده و به این شهرستان منتقل میشود و حجتالاسلام مرتضی موحدی، امامجمعه تویسرکان به عنوان امامجمعه جدید شهرستان به دیار سیدجمال خواهد آمد.
انتهای پیام
نظرات