• یکشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401071708429
  • خبرنگار : 71516

پیام تل‌آویو به حزب‌الله لبنان: خواهان جنگ نیستیم

پیام تل‌آویو به حزب‌الله لبنان: خواهان جنگ نیستیم

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که تل آویو از میانجی آمریکا خواسته به لبنان اطلاع بدهد که امروز استخراج گاز از میدان کاریش را شروع نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند، مقامات تل آویو از آموس هوکشتاین، میانجی آمریکا در مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی با رژیم صهیونیستی خواستند به لبنان اطلاع بدهد که امروز (یکشنبه) استخراج گاز از میدان کاریش را آغاز نمی‌کند.

این در حالی است که به گفته رسانه‌های اسرائیلی شرکت "انرجین" اعلام کرده که استخراج گاز از میدان کاریش را شروع کرده است.

این رسانه‌ها اعلام کردند: تل آویو می‌خواهد این پیام را به دبیرکل حزب‌الله لبنان برساند که خواهان جنگ نیست.

از سوی دیگر سایت واللا اعلام کرد، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر پیشین این رژیم و رهبر حزب اپوزیسیون برای حضور در یک جلسه امنیتی دعوت کرد بدون اینکه به یائیر لاپید، نخست وزیر این رژیم اطلاع بدهد.

این سایت اعلام کرد: دفتر نتانیاهو این درخواست را نادیده گرفت چراکه به عقیده وی تنها فردی که می‌تواند وی را در جریان تحولات قرار دهد لاپید است و این موضوع ربطی به گانتس ندارد.

این سایت اعلام کرد که لاپید نیز در ماه اوت نتانیاهو را برای حضور در جلسه امنیتی درباره برخی پرونده‌های مهم دعوت کرده بود.

یک منبع لبنانی پیش از این اعلام کرد که آموس هوکشتاین پاسخ و ملاحظات رژیم صهیونیستی درباره پیش‌نویس توافق پیشنهادی را به مقامات بیروت منتقل کرده است.

این منبع به خبرگزاری آناتولی گفت: الیاس بوصعب، معاون رئیس پارلمان لبنان و مسئول پیگیری این پرونده به همراه هوکشتاین در حال بررسی نقطه نظرات اسرائیل درباره پیش‌نویس توافق پیشنهادی آمریکا هستند.

پیشتر نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان گفته بود که بیروت منتظر پاسخ رسمی رژیم صهیونیستی به پیش‌نویس توافق و اصلاحات پیشنهادی لبنان در آن است تا طبق این پاسخ اقدام مناسب را در دستور کار خود قرار دهد.

شنبه هفته گذشته آموس هوکشتاین، میانجی آمریکا در پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اراضی اشغالی، پیشنهاد مکتوب خود برای توافق در این پرونده را تقدیم مقامات لبنان کرد و طی روز دوشنبه نشستی میان میشل عون، رئیس جمهوری، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر و نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان برای بررسی این پیشنهاد و پاسخ به آن برگزار شد.

مذاکرات غیر مستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی برای ترسیم مرزهای دریایی میان دو طرف اکتبر سال ۲۰۲۰ با نظارت سازمان ملل آغاز شد اما این مذاکرات پس از پنج دوره در مه ۲۰۲۱ به دلیل اختلاف‌نظر دو طرف بر سر مساحت منطقه مورد مناقشه متوقف شد و طی چند ماه اخیر بار دیگر با میانجیگری آمریکا روند مذاکرات ازسرگرفته و به صورت جدی‌تر از سوی هر دو طرف دنبال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha