• دوشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401071105258
  • خبرنگار : 50444

بررسی کاهش درآمدهای شهرداری بجنورد در جلسه شورای اسلامی شهر

بررسی کاهش درآمدهای شهرداری بجنورد در جلسه شورای اسلامی شهر

ایسنا/خراسان شمالی کاهش درآمدهای شهرداری مرکز استان از محل ساخت و ساز امروز در شورای اسلامی شهر بجنورد مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، هفتاد و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد امروز ۱۱ مهرماه به ریاست علی اربابی نائب رئیس شورای شهر، شهردار و سایر اعضای شورای شهر برگزار شد و در آن موضوعات مختلفی مطرح شد که مهم ترین آن به کاهش درآمدهای شهرداری از محل ساخت و ساز، توافقات ۳۲ متری شهدا و خسارات نا آرامی های اخیر و... اختصاص داشت.

سیاست های اشتباه و کاهش درآمد شهرداری

مصطفی دلیریان عضو شورای اسلامی شهر بجنورد در این جلسه به کاهش درآمدهای شهرداری از محل ساخت و ساز اشاره کرد و گفت: یکی از سیاست هایی که به اشتباه در این دوره شورای شهر به تصویب رسید مربوط به حوزه ساخت و ساز است که نهایتا سبب کاهش درآمدهای شهرداری شد.

وی با بیان اینکه شهرداری برای انجام وظایف خود، اجرای طرح های توسعه ای، پرداخت حقوق و... نیازمند منابع مالی است، تاکید کرد: یکی از این محل های کسب درآمد برای شهرداری، پروانه هایی است که به واسطه ساخت و ساز در شهر انجام می شود و اکنون به شدت کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: سرمایه گذاران حوزه ساختمان در بجنورد به خاطر اینکه صرفا در شورای شهر به فکر به صفر رساندن پرونده های کمیسیون ماده ۱۰۰ بوده ایم دست از کار کشیده اند و فعالیت مناسبی انجام نمی دهند.

دلیریان گفت: برای کاهش تخلفات، باید بسته های تشویقی مناسبی برای ساخت و ساز ارائه شود تا سرمایه گذاران و فعالان این حوزه راغب به کار باشند و صرفا از یک زاویه به موضوعات نگاه نکنیم.

وی با اشاره به اینکه سیاست های شورای شهر سبب کاهش درآمدها از محل ساخت و ساز شده است، تصریح کرد: به همین دلیل ما نیز باید در کنار شهرداری به فکر تعریف بسته های تشویقی ساخت و ساز و منابع جایگزین باشیم و صرفا این موضوع را وظیفه شهرداری ندانیم.

اعظم السادات افشین فر دیگر عضو شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این خصوص گفت: کم شدن تخلفات، اتفاق خوبی است که در شهر رخ داده و شهرداری باید به دنبال افزایش منابع مالی از طریق اقتصاد پایدار باشد.

سید محسن موسوی نیز در این خصوص اظهار کرد: نباید صرفا نگاه اقتصادی به کمیسیون ماده ۱۰۰ داشته باشیم و دقت کنیم که ساخت و ساز و درآمد صرفا در مسکن نیست.

مهرداد دلیریان عضو شورای اسلامی شهر نیز در این خصوص بیان کرد: از آن جایی که سرمایه گذاران این حوزه بیشتر به دنبال افزایش زمان پرداخت هزینه های مربوط به ساخت و ساز هستند، پیشنهاد می کنم به جای تخفیف، تقسط هزینه ها برای آن ها اعمال شود تا رغبت بیشتری به ساخت و ساز داشته باشند.

وی همچنین گفت: پیشنهادات اعضای شورا در این خصوص جمع آوری شود تا در نهایت بسته ای تشویقی برای سرمایه گذاران حوزه ساخت و ساز تدوین شود.

جواد حمیدی شهردار بجنورد نیز در این خصوص اظهار کرد: درآمدهای شهرداری از این محل کاهش چشمگیری داشته و پرونده های ماده ۱۰۰ نیز از لحاظ هزینه ای بسیار کوچک شده است که از زاویه کاهش تخلفات اتفاقی مثبت و از زاویه کاهش درآمد اتفاقی منفی قلمداد می شود که باید به صورت دقیق برای آن برنامه ریزی شود.

بررسی کاهش درآمدهای شهرداری بجنورد در جلسه شورای اسلامی شهر

خسارات ناشی از اغتشاشات

حمیدی در خصوص خسارات ناشی از اغتشاشات اخیر در مرکز استان نیز گفت: بیش از ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در این جریانات به بخش های مختلف شهری آسیب رسید.

وی گفت: پرسنل بخش های مختلف ما نیز برای پاکسازی این خسارات، شبانه کار کردند تا شهروندانی که روز آینده بیرون می آیند با صحنه های آزار دهنده مواجه نشوند.

ضرورت گسترش دیپلماسی شهری

سید محسن موسوی رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر بجنورد نیز در بخش دیگری از این جلسه از حضور خود در جلسه مشورتی روسای مراکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهرها که در خرم آباد برگزار شد، اشاره کرد.

وی با اشاره به ضرورت گسترش دیپلماسی شهری گفت: در این جلسه در خصوص موضوعات مختلف این حوزه بحث و تبادل نظر شد و در حاشیه آن نیز با روسای شوراهای اسلامی شهرهای خرم آباد، اراک و زنجان نیز دیدارهایی صورت گرفت.

وی ادامه داد: بسیاری از شهرهای حاضر در این جلسه از درآمدهای پایدار مناسب شهری برخوردار بودند که می تواند الگویی باشد برای بجنورد و سایر شهرهای استان که شهرداری های آن ها با کمبود منابع مالی روبه رو هستند.

موسوی همچنین گفت: پیشنهاد میزبانی بجنورد از دومین جلسه این مجمع مشورتی نیز ارائه شد.

وی در ادامه بر ضرورت توجه به تاب آوری شهری، پدافند غیر عامل و زیست پذیری ایمن در شهر تاکید کرد.

سفر به ترکمنستان

به گزارش ایسنا، قرار است استاندار خراسان شمالی در راس هیأتی به کشور ترکمنستان سفر کند تا موضوعات مربوط به بازارچه و گذر مرزی و... را پیگیری کند؛ لذا قرار شد شهردار بجنورد و ۲ نفر از اعضای شورای اسلامی شهر نیز به این کشور اعزام شوند تا موضوعاتی نظیر خواهرخواندگی با آخال از این کشور و سایر موضوعات را پیگیری نمایند.

۳۲ متری شمالی بجنورد

شهردار بجنورد نیز در بخش دیگری از این جلسه اظهار کرد: اقدامات مربوط به انجام توافقات ۳۲ متری شمالی بجنورد در حال انجام است و پیش بینی می شود تا پایان ماه آینده به اتمام برسد.

جواد حمیدی گفت: پیش بینی می شود مسطح سازی این محور نیز تا پایان سال به اتمام برسد و آسفالت و بازگشایی آن نیز سال آینده انجام شود.

قرائت توافقات در مناطق مختلف شهر و رسیدگی به نامه های رسیده نیز در صحن علنی شورای شهر به انجام رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha