• دوشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401071104900
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

گوشت مرغ و بوقلمون را پیش از پخت نشویید

 گوشت مرغ و بوقلمون را پیش از پخت نشویید

ایسنا/خراسان جنوبی یک داروساز در خراسان جنوبی گفت: شستن گوشت مرغ و بوقلمون پیش از پخت، احتمال مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.

فرزانه شمشیرگران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شاید بسیاری از افراد ندانند که گوشت مرغ و بوقلمون را قبل از پخت و پز نباید بشویند چراکه این کار می‌تواند باعث پراکنده شدن ذرات آلوده و ایجاد مسمومیت غذایی شود.

وی افزود: گوشت خام مرغ و بوقلمون حاوی باکتری‌هایی از جمله کامپیلوباکتر و یا سالمونلا و کلستردیوم پرفرینجنز است که در حین شست و شو می‌تواند از طریق قطرات آب سایر وسایل آشپزخانه و مواد غذایی اطراف را آلوده کند.

این داروساز ادامه داد: این باکتری‌ها می‌توانند باعث مسمومیت غذایی از جمله دل درد، تهوع و اسهال و سایر علائم ناخوشایندی شود که با پرهیز از شستن و پخش کردن آلودگی داخل مرغ و بوقلمون خام به راحتی قابل پیشگیری است، البته باید گفته شود که در طی فرآیند پخت و پز در گرما این باکتری‌ها به راحتی از بین می‌روند.

شمشیرگران با بیان اینکه همین نکات کوچک می‌تواند در جلوگیری از انتقال بیماری موثر باشد، یادآور شد: با رعایت این موارد می‌توان از بیماری‌ها جلوگیری کرد و مانع انتشار باکتری‌ها در محیط خانه و سپس ورود به بدن انسان می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha