• چهارشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401070602421
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:

کاهش سهمیه تخصیصی آرد نانوایان / ۲۰ درصد نانوایان از جوش‌شیرین استفاده می‌کنند

کاهش سهمیه تخصیصی آرد نانوایان / ۲۰ درصد نانوایان از جوش‌شیرین استفاده می‌کنند

ایسنا/اصفهان نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان با اشاره به کاهش سهمیه تخصیصی آرد نانوایان، گفت: اتحادیه نانوایان سراسر کشور نه به دنبال افزایش نرخ نان، بلکه به دنبال ترمیم هزینه‌های نان خود هستند.

محمد خواجه در گفت‌وگو با ایسنا درباره تخلفات نانوایی‌ها و عدم پخت در ساعات مشخص، اظهار کرد: اگرچه در ظاهر این موارد تخلف است، اما در دنیای واقعی این موارد تخلف نیست؛ در حالی‌که سهمیه ماهیانه یک نانوا باید ۳۰۰ کیسه آرد باشد، اما وقتی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیسه آرد به وی تخصیص می‌یابد، هیچ‌گاه نمی‌تواند ساعات پخت خود را (۶ تا ۸ صبح، ۱۰ صبح تا ۱۳ بعدازظهر و ۱۶ تا ۱۹ بعدازظهر) رعایت کند.

وی با بیان اینکه در دوره‌ای به بهانه افزایش رقابت برای ایجاد نانوایی‌ها مجوز بی‌رویه صادر کردیم، تأکید کرد: مادامی‌که مشکلات موجود پیش‌روی نانوایی‌ها برطرف نشود، مردم نمی‌توانند به‌طور متعارف نان مطلوبی را مصرف کنند.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان توضیح داد: امروز نه نانوایان از نرخ نان راضی هستند و نه سهمیه آرد آنها بر اساس نیاز محلی تأمین می‌شود؛ یعنی یک منطقه سهمیه آرد دارد، اما مشتری ندارد و یک منطقه مشتری دارد، اما سهمیه آرد ندارد.

وی با بیان اینکه نیاز ماهیانه نانوایان اصفهان به آرد حدود ۳۰ هزار کیسه است، گفت: متأسفانه بازرسی‌های موجود از نانوایی‌ها براساس منطق علمی و فنی نیست، بنابراین نیازسنجی دقیقی برای تأمین آرد و مهارت انجام نمی‌شود.

خواجه درباره فروش نان به‌صورت الکترونیک در شهر اصفهان، اظهار کرد: این طرح به‌صورت آزمایشی در اصفهان اجرا می‌شود و همچنان مبنای دقیقی نیست و اکنون نان‌های دانشگاه‌ها، مراکز درمانی همچون زایشگاه‌ها و رستوران‌ها در این طرح گنجانده نشده است.

وی تأکید کرد: فروش نان به‌صورت الکترونیکی و از طریق کارت‌خوان معایبی دارد که برطرف نشده‌ است.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان درباره گلایه مردم از کم شدن حجم نان‌ها، گفت: با توجه به سخت‌گیری و جریمه‌های سنگین این اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه آرد ضعیف باشد و نانوا برای مقابله با متلاشی شدن خمیر، ناچار به کوچک کردن سایز چانه و نه وزن آن است.

وی درباره استفاده نانوایان از جوش‌شیرین، توضیح داد: در شهرستان‌هایی همچون اصفهان ۱۰ تا ۲۰ درصد نانوایان از جوش‌شیرین استفاده می‌کنند که دلیل آن جهل به موضوع و دوم گران بودن مخمر به‌عنوان جایگزین جوش‌شیرین است.

خواجه درباره افزایش نرخ نان تا پایان سال در اصفهان، اظهار کرد: اتحادیه نانوایان سراسر کشور نه به دنبال افزایش نرخ نان، بلکه به دنبال ترمیم هزینه‌های نان خود هستند.

وی تصریح کرد: نانوایان به شدت با سیاست دولت مبنی بر پایین نگه‌داشتن نرخ نان و از سوی دیگر افزایش هزینه‌های جاری و پرسنلی مخالف هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha