صبح سهشنبه ۲۹ شهریور و در آستانه هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس، کار توزیع ۱۵ هزار بسته نوشتافزار، به یاد سرداران و ۱۵ هزار شهید فارس، طی آئینی نمادین، با حضور فرمانده سپاه فجر، معاون وزارت آموزش و پرورش، مسئول سازمان بسیج دانشآموزی کشو و شماری مدیران استانی، آغاز شد.
معاون تربیتبدنی و سلامت و سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در این آئین، یادآور شد: سازمان بسیج دانش آموزی همیشه همراه و یاور آموزش و پرورش در زمینه های مختلف بوده است.
صادق ستاریفرد گفت: همراهی نهادهای انقلابی و مجموعه پرافتخار سازمان بسیج و سپاه پاسداران در همه این سال ها نشان داده که محرومیت، محدودیت نیست؛ ویژه اینکه امروز در دوران پسا کرونا و پس از سه سال وقتی آموزشی دانش آموزان به کلاسهای درس برمیگردند و نیاز است که حمایت و پشتیبانی از دانشآموزان لزوم توجه بیشتر باشد.
او با بیان اینکه ۲۳ درصد از دانش آموزان ما در مناطق روستایی و ۱۰ درصد در مناطق حاشیههای شهر ساکن هستند، این حمایتها را برای دانش آموزان دارای اثر تربیتی دانست و گفت: دانش آموزان با این حمایتها احساس میکنند که پشتیبانی دارند آنهم از سوی نهادهای حاکمیتی و خیرین که اثر تربیتی خود را بر دانش آموز میگذارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم استمرار این فرهنگ سازی، افزود: تحقق اصل ۴۳ قانون اساسی با ورود مردم به دوشادوش مسئولان، امری میمون و مبارک است.
ستاریفرد با بیان اینکه مشارکت، مسئولیتپذیری و نوع دوستی دانش آموزان در اجرای این پوشش اثری تربیتی دارد که قابل توجه و قدردانی است، ادامه داد: در سازمان بسیج، اقدامات حمایتی از مدرسه سازی گرفته تا تهیه و توزیع نیازهای دانش آموزان انجام میشود.
فرمانده سپاه فجر فارس نیز این اقدام را گامی برای رفع گوشهای مشکلات دانشآموزان دانست و گفت: استان فارس همیشه در موضوعاتی همچون تهیه و توزیع بسته معیشتی، نذر رهایی و کمک به دانش آموزان نیازمند، پیشتاز است که به عنوان یک سنت حسنه جاری و ساری شده است و امروز سومین سالی است که این کار انجام میشود.
سردار یدالله بوعلی با بیان اینکه از ابتدا تاکنون ۳۳ هزار بسته نوشت افزار بین دانشآموزان نیازمند استان فارس توزیع شده است، از این کار منسجم میان سپاه و آموزش و پرورش قدردانی و اضافه کرد: هرجا که در کنار هم بودیم کارهای بزرگی انجام شده است.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی کشور هم در این آیین گفت: همکلاسی مهربان به منظور تأمین نیازهای دانشآموزان نیازمند سه سال است که برگزار میشود و در سال جاری از ۱۵ تیر آغاز تا ۱۵ مهر ادامه خواهد داشت.
مجتبی باستان گفت: اهداف این پویش، ابتدا پای کار بودن خود دانش آموزان و نکته دوم، تهیه و استفاده از لوازم التحریر ایرانی است؛ این نیاز از کارگاههای تولیدی استانها تهیه و تامین می شود، کاری که در کنار کمک به دانشآموزان و خانوادهها، به رونق تولید و اشتغال آفرینی هم کمک می کند.
باستانی سومین هدف این پویش را تحویل بسته های نوشت افزار با حفظ حرمت دانش آموزان نیازمند عنوان و اضافه کرد: در این پویش به این نقطه رسیده ایم که تصاویر نوشتافزار هم تصاویر شهدا، اماکن مذهبی و اسلامی است و تلاش شده که در این پویش از نوشت افزار با تصاویر متناسب با فرهنگ ملی و مذهبی مان استفاده کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس هم در ادامه این برنامه، ضمن قدردانی از دستاندرکاران این برنامه، فرهنگسازی مواسات، همدلی، و همراهی، ایجاد امید و نشاط در جامعه را از دستاوردهای چنین برنامههایی دانست.
اسماعیل محبیپور با اشاره به عناوین مواسات و همدلی در بیانات مقام معظم رهبری در آغاز همهگیری کرونا به همه کشورها و دولتها را درگیر کرده بود، چنین برنامههایی را از نتایج توجه به فرامین رهبر معظم انقلاب دانست.
محبیپور با اشاره به اینکه در کنار شجره طیبه بسیج، شجره خبیثه را داریم، تاکید کرد: چقدر شجره طیبه تنومندتر و پرقدرت تر در جامعه باشد، فرصت فعالیت از شجره خبیثه گرفته خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات