• چهارشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401062317431
  • خبرنگار : 50024

استاندار البرز:

از مشارکت بخش خصوصی البرز در تامین مسکن کارگری حمایت می‌شود

از مشارکت بخش خصوصی البرز در تامین مسکن کارگری حمایت می‌شود

ایسنا/البرز استاندار البرز گفت: در قرارگاه مسکن استان برای دستیابی به راه‌حلی موثر به منظور رفع مشکل کمبود مسکن به دنبال مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های محل اسکان جامعه کارگری و صنعت هستیم و در این زمینه از فعالان اقتصادی استان حمایت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، مجتبی عبداللهی در نود و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که در محل اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهار کرد: برای حل مشکل اسکان کارگران شهرک‌های صنعتی به دنبال اجرای پروژه‌هایی تحت عنوان خوابگاه و یا مسکن کارگری در استان هستیم، در این ارتباط زمین مناسب را به صاحبان صنایع واگذار می‌کنیم تا بر اساس پتانسیل‌های ظرفیتی مجموعه تولیدی خود برای احداث سوله‌های خوابگاهی کارگران و یا ساخت پروژه‌های مسکن ویژه اسکان خانواده‌های آنها اقدام کنند.

وی در ادامه گفت: اگر از سوی صنعتگران استان این موضوع مطرح شود که نیازمند انتخاب مجری برای ساخت پروژه‌های ساخت مسکن کارگری مورد نیاز مجموعه خود هستند، از طریق اتاق تعاون و یا انجمن‌های مردم نهاد این پروژه‌ها به راحتی پیش برده می‌شود، البته در اتاق بازرگانی البرز نیز در قالب کمیته‌های تخصصی این مجموعه نیاز است که مدل بهره‌برداری از پروژه‌های مورد نظر بررسی شود.

استاندار البرز با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه اجتماعی استان در راستای تحقق اهدافی همچون تغییر نگاه و فرهنگ قشر تحصیل کرده به ترجیح کار اداری و پشت میزی به اشتغال در صنعت گفت: برای تغییر نگرش نیروهای جوان دارای تحصیلات دانشگاهی به مبحث اشتغال، باید دوره‌های آموزشی طولانی مدت چند ماهه برای آنها در واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان برگزار شود.

وی افزود: در قرارگاه اشتغال استان البرز با توجه به اهمیت پرکردن ظرفیت‌های خالی نیروی انسانی در صنایع، تامین مسکن کارگری در اولویت است، گفت: در قرارگاه مسکن استان برای دستیابی به راه حلی موثر به منظور رفع مشکل کمبود مسکن به دنبال مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های محل اسکان جامعه کارگری صنعت هستیم و در این زمینه از  فعالان اقتصادی استان حمایت می‌کنیم.

عبداللهی با اشاره به اهمیت حضور پویاتر بخش خصوصی در جلسات قرارگاه اشتغال استان گفت: نیاز است که رئیس هیات مدیره شهرک صنعتی کوثر به عنوان یکی از فعالان بخش خصوصی عضو شورای گفتگو به منظور اطلاع‌رسانی در رابطه با میزان نیاز کارخانه‌های تولید استان به تامین نیروی کارگری و سازماندهی و انتقال آنها به محیط شهرک‌های صنعتی البرز در جلسات قرارگاه اشتغال حضور داشته باشد.

وی در بخش دیگری با توجه به طرح مشکلاتی از سوی فعالان حوزه فرآورده‌های غذایی حلال در استان پیرامون رونق دوباره عرضه، فروش و صادرات این محصولات عنوان کرد: با توجه به اینکه بخش عظیمی از صاحبان صنعت در البرز فعال هستند مشکلاتی در زمینه صادرات محصولات حلال نیز از سوی آنها مطرح می‌شود، اما به دلیل مسئولیت مهم سازمان ملی استاندارد در رابطه با این موضوع و اهمیتی که در کل کشور دارد بهتر است که برای رسیدگی بیشتر به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی ملی ارجاع داده شود.

استاندار البرز در این نشست با توجه به طرح مسائلی از سوی تشکل حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری برای کمک به رونق فعالیت‌ها در این عرصه توضیح داد: در سال‌های اخیر تحت تاثیر شیوع کرونا به بخش‌های مختلف صنعت گردشگری از جمله دفاتر خدمات مسافرتی به دلیل لغو بسیاری از سفرها و تورها لطمه زیادی وارد شد و به همین دلیل باید با اقداماتی مانند تامین زیرساخت‌های اقامتی گردشگران داخلی و خارجی از جمله ساخت هتل به احیای دوباره این صنعت و رونق اشتغال حاصل از آن کمک کنیم.

وی با اشاره به اهمیت کمک به فعالان حوزه دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در مباحث مالیاتی عنوان کرد: برای جذب بیشتر مسافر و تقویت گردشگری داخلی باید قیمت تور بازدید از نقاط مختلف کشور و هزینه اقامت در هتل ها و دیگر مراکز اقامتی ایرانی مدیریت شده و مناسبت‌تر به صرفه‌تر از انجام سفرهای خارجی باشد.

عبداللهی با بیان اینکه در حال حاضر کشورهایی مانند امارات و ترکیه درآمد سالانه بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارند و این صنعت باید در ایران نیز تقویت شود، گفت: کشور ما به لحاظ قدمت و پیشینه تاریخی و وجود آثار باستانی و جاذبه‌های متعدد گردشگری از جمله جاده کرج-چالوس از فرصت‌های بی‌نظیری برای درآمدزایی از طریق صنعت گردشگری برخوردار است، باید فعالان مربوطه از جمله دفاتر خدمات مسافرتی کمک کنند تا به تحول در این صنعت دست یابیم.

پرهام رضایی رئیس اتاق بازرگانی البرز هم در این نشست اظهار کرد: در این جلسه پیرامون مسائل و مشکلات ارزی و گمرکی فعالان اقتصادی البرز بحث و تبادل نظر شد.

وی در ادامه گفت: جلسه شورای ارتباط صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز در شهریور ماه برگزار شد که در این نشست با توجه به تجربه موفق اتاق بازرگانی البرز در میزبانی رویدادهای مهمی همچون تعامل صنعت و دانشگاه و دو دوره جشنواره ملی امیرکبیر در سال‌های گذشته توضیحاتی از سوی فعالان بخش خصوصی در ارتباط با اهمیت اتصال این دو حوزه مطرح شد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به برگزاری یکصد و دوازدهمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی ملی با حضور وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در بیست و یکم شهریور ماه امسال گفت: در این جلسه مسائلی از جمله تجدید نظر در خصوص شاخص‌های تعدیل سه ماهه سوم و چهارم سال ۱۴۰۰ در قراردادهای پیمانکاری و بررسی تعیین حق الزحمه خدمات نظارت مهندسان مشاور، همچنین پیشنهاد بازنگری در دستورالعمل شیوه جبران آثار ناشی از افزایش قیمت ارز در پیمان‌های ریالی فاقد تعدیل از جمله مهم‌ترین مباحث مطروحه بود.

وی با اشاره به سخنان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در جلسه اخیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی ملی در قالب تشریح رویکردهای این سازمان برای ایجاد هم‌افزایی میان دولت و بخش خصوصی بیان کرد: از نظر ریاست این سازمان، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی محل مناسبی برای اتفاق نظر در ارتباط با مسائل فعالان اقتصادی است و باید از این ظرفیت بهره‌برداری لازم صورت گیرد، به گفته این مقام مسئول سازمان امور مالیاتی نیز به دنبال شفافیت و پایان دادن به ارتباط میان مؤدی و ممیز مالیاتی است.

رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به بخش دیگری از صحبت‌های رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در جلسه یکصد و دوازدهم شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی ملی گفت: اعضای شورا در این نشست مهلت ۲۰ روزه را در نظر گرفتند تا در آن بازه زمانی از سوی دستگاه‌های دولتی فرصتی که برای انتشار تصمیمات و بخشنامه‌های خود قبل از ابلاغ و اجرا به آن نیاز دارند به صورت فهرستی ارائه کنند.

وی ادامه داد: بر اساس ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار، انتظار می‌رود که دولت قبل از ابلاغ رسمی هر بخشنامه یا دستورالعمل جدیدی در این رابطه مشورت‌دهی بخش خصوصی را اعمال کند تا فعالان این عرصه در مواجه با این آئین‌نامه‌ها و مصوبه‌ها غافلگیر نشوند. 

رضایی تشریح کرد: همزمان با اعلام وصول طرح دو فوریتی دیپلماسی اقتصادی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طی نشستی با حضور رئیس، نائب رئیس و جمعی از مدیران و مسئولان کمیسیون های تخصصی اتاق ایران و اتاق‌های مشترک بازرگانی ابعاد طرح مذکور و ارائه پیشنهادات بخش خصوصی در این مورد بررسی شد، همچنین بر تشکیل یک نهاد تنظیم‌گر قدرتمند برای مدیریت سیاستها و تصمیمات دیپلماسی اقتصادی تاکید و مقرر شد که نظرات بخش خصوصی در این رابطه به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

 وی در بخش دیگری با اشاره به در پیش داشتن هفته گردشگری و اهمیت توجه به توسعه مشارکت بخش خصوصی استان در رونق این حوزه عنوان کرد: در این رابطه موضوع تقویت گردشگری صنعتی طی نشست‌های کمیسیون تخصصی اتاق بازرگانی البرز در این حوزه مطرح و با جدیت پیگیری شده است.

وی با این توضیح که در کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با توجه به توانمندی‌های استان در بخش صنعت بحث راه‌اندازی تورهای ویژه بازدید از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی اهمیت دارد، گفت: امیدواریم در هفته گردشگری از سوی فعالان اقتصادی استان برای برپایی تورهای گردشگری صنعتی یک روزه همکاری لازم صورت گیرد.

وی در بخش دیگری با اشاره به اهمیت تقویت فروش محصولات حلال تولید استان خواستار این مهم شد که با همراهی و تعامل اداره کل استاندارد البرز تصمیمات لازم برای برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های عرضه و فروش این محصولات در البرز پایه‌ریزی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha