سیدمحمدرضا هاشمی شامگاه شب گذشته در آیین آغاز عملیات اجرایی رخ نمایی و احیای کاروانسرای شاهعباسی سمنان که با حضور مسئولان استانی، اصحاب رسانه ، فعالان اجتماعی و گردشگری و اقشار مختلف مردم برگزار شد اظهار کرد: یکی از مطالبات بهحق شهروندان سمنان،آزادسازی و تعیین تکلیف وضعیت کاروانسرای شاه عباسی بود.
وی با بیان اینکه آزادسازی کاروانسرا در سفر ریاست جمهوری به استان نیز مورد تاکید آیت الله رئیسی قرار گرفت افزود: با وفاق و همدلی که در سطح استان و شهرستان سمنان وجود دارد، این مهم امروز شکل گرفت.
هاشمی آزادسازی این بنای تاریخی را نتیجه همدلی مسوولان خواند و گفت: از دست اندرکاران این امر به ویژه رئیسجمهور، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزیر دادگستری، نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی ، مدیران و مسئولان مرتبط استانی و شهرستان ، تشکل های مردم نهاد مرتبط با حوزه گردشگری و اصحاب رسانه تقدیر می کنم .
وی با اشاره به تردد میلیونی زوار از این استان تصریح کرد: ما برنامه ریزی داریم تا استان سمنان را از معبر به مقصد گردشگری تبدیل کرده و از ظرفیت تردد بیش از ۱۵ میلیون مسافر و زائر امام هشتم(ع) در داخل شهرها استفاده کنیم.
استاندار سمنان اضافه کرد: افزایش مدت ماندگاری مسافر و زائران امام هشتم(ع) در استان از دیگر برنامه ریزیهای شکل گرفته در حوزه گردشگری در استان است.
وی به تعدد بناهای تاریخی در استان پرداخت و خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰ کاروانسرا در استان سمنان و در مسیر کریدور اصلی شرق به غرب کشور در مجاورت راههای استان وجود دارد.
وی ادامه داد: توجه به بحث گردشگری از جمله تقویت، راه اندازی و احیای کاروانسراها در استان به منظور استفاده مسافران و گردشگران در راستای تحقق رونق اقتصادی امری حائز اهمیت است.
هاشمی گفت: کاروانسرای شاه عباسی در داخل شهر سمنان یکی از جاذبههای دلنشین برای مردم و شهروندان و مسافران در راستای توسعه و تقویت زیرساختهای گردشگری خواهد بود و این اتفاق خوب امروز در شهر سمنان و در راستای تقویت زیرساخت گردشگری به وقوع می پیوندد.
وی با اشاره به واگذاری این بنای صفوی به سرمایه گذار بخش خصوصی گفت: با همت مضاعف سرمایه گذار ، این کاروانسرا به عنوان یک مکان گردشگری، تفریحی، رفاهی به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
به گزارش ایسنا- کاروانسرای سمنان که در مرکز مرکز استان واقع شده یکی از ۹۹۹ کاروانسرای ساخته شده در دوران شاه عباس صفوی در شهر سمنان است. این بنای ارزشمند که دارای ۴۰۰ سال قدمت است در سال ۱۳۵۲ به ثبت ملی رسیده است.
از این کاروانسرای تاریخی در چهار دهه گذشته به عنوان زندان استفاده می شده و آزادسازی آن یکی از مطالبات مردم این استان بوده که خوشبختانه شب گذشته طی مراسمی با آغاز روند تخریب و مرمت دوباره آن، امیدها به بهره مندی شهروندان از این بنای کهن افزایش یافت.
این کاروانسرای تاریخی که در موقعیت بسیار مناسبی در مرکز شهر سمنان واقع شده است، در نهایت پس از تحویل کلید آن به ادارهکل میراثفرهنگی استان و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی،قرار است که به یک مرکز فرهنگی و گردشگری تبدیل شود.
انتهای پیام
نظرات