به گزارش ایسنا، مهرالله رخشانیمهر در گردهمایی مدیران کل استانی این سازمان، ضمن قدردانی از تلاشهای انجام شده همکاران مجموعه وزارت آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استانها برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، اظهارکرد: امیدواریم با هماهنگی بیشتر و رفع مسائل جزئی مهرماه امسال را بعد از دوسال وقفه کرونایی با شکوه هرچه بیشتر آغاز کنیم.
وی حفظ و ارتقای سلامت کاری مجموعه را از اولویتهای سازمان نوسازی مدارس کشور دانست و تصریح کرد: همکاران ما در بحث تعارض منافع نیز همواره دقت نظر لازم را داشتهاند، که به اذعان دستگاههای نظارتی نوسازی مدارس یک مجموعه سالم و متخصص است که توانسته رسالت خود را به خوبی انجام دهد.
رخشانیمهر بیان کرد :در دستورکار قرار دادن چند موضوع و نصفه کاره رها کردن آنها مطلوب نیست، از این رو تلاش داریم با برنامهریزی و اولویت بندی یک به یک مسائل موجود را حل و فصل کرده و به نتیجه برسانیم که نمونههای آن جمع آوری مدارس خشت و گلی و حذف بخاریهای نفتی از عرصه فضاهای آموزشی کشور است.
وی با اشاره به اینکه در یک سال منتهی به مهر ۱۴۰۱، ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرف مدرسه سازی شده است، افزود: بعضی از اقدامات انجام شده به نوعی در تاریخ نوسازی مدارس بی سابقه بوده است، که از جمله آن اختصاص۲۰۰۰ میلیارد تومان به خرید تجهیزات مدارس شامل تجهیزات آموزشی و کارگاهی هنرستانها است.
وی ادامه داد: ۹۰۰ میلیارد تومان نیز در موضوع قیر جذب داشتیم که اقدامات بسیارخوبی در رفع مشکلات مربوط به آسفالت محوطه و عایقکاری مدارس در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید انجام شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با یادآوری تغییر بازه زمانی سال مالی که از پایان تیر به شهریور رسیده است، ابراز امیدواری کرد: در نیمه دوم امسال روند تخصیص اعتبارات ۱۴۰۱ را داشته باشیم که با توجه به شرایط استانها باید تدبیر لازم را در تامین و جذب اعتبارات داشته باشند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، با اشاره به اینکه طی ۴ سال گذشته تخصیص بیش از صد در صدی اعتبارات را داشتهایم، اضافه کرد: این امر موجب اعتبار بیشتر مجموعه نوسازی مدارس و اعتماد پیمانکاران است و باتلاش و پیگیری در جذب اعتبارات نقدی میتوانیم پروژهها را نیز به خوبی پیش ببریم.
وی با اشاره به مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور بیان کرد: اولویت بندی برنامه های سفر رئیس جمهور و نحوه تقسیم و تخصیص اعتبارات در استانها انجام شد و این فرصت خوبی بود که بحث مدرسه سازی و مسائل آن مطرح و مورد توجه بیشتر قرار گیرد از این رو مدیران کل استانها در تعامل بیشتر با استانداران و روسای سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها منابع و اعتبارات را جذب کنند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، رخشانیمهر با اشاره به اجرای طرح شهید پناهی اظهار کرد: ساماندهی مدارس کانکسی و جمع آوری مدارس سنگی خشکه چین با همکاری بنیاد برکت در حال اجراست تا در موعد مقرر به پایان برسد.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت خیرین شهرستانی مقیم تهران برای جلب مشارکت آنها در استان بومی و زادگاهشان و برگزاری جشنواره خیرین و طرح خیرین گام دومی از جمله اقدامات پیش روی در بحث مشارکتهای مردمی است.
انتهای پیام
نظرات