• دوشنبه / ۷ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401060705093
  • خبرنگار : 30057

مزایای استفاده از نانو روغن‌های صنعتی بررسی می‌شود

مزایای استفاده از نانو روغن‌های صنعتی بررسی می‌شود

نشست لایو اینستاگرامی با موضوع نسل جدید روغن‌های خودرو و صنعتی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، ستاد نانو در صفحه اینستاگرام نانو و صنعت، نشست آنلاینی را با موضوع "روانکارهای نانویی، نسل جدید روغن‌های خودرو و صنعتی" روز چهارشنبه ۹ شهریورماه با حضور یکی از شرکت‌های فناور تولید کننده این نوع روانکارها برگزار می‌کند.

این شرکت فناور به عنوان تولیدکننده روانکارهای نانویی با خاصیت پخش یکنواخت و پایدار (دیسپرشن مناسب)، ارائه کننده محصولات تولیدی با فناوری نانو جهت مصرف در خودروهای سواری و دیزلی و روانکارهای مخصوص صنعتی است.

از آنجا که مستهلک شدن موتور خودروها در اثر افزایش دما و اصطکاک از مشکلات رایج خودرو است، لذا دلیل بهبود کیفیت روغن‌موتورها از دغدغه‌های همیشگی متخصصان به شمار می‌رود؛ از این رو روغن‌موتورهای حاوی افزودنی‌های نانومتری می‌توانند محافظت بیشتری از موتور به عمل آورند و موجب روغن‌کاری بهتر قطعات، روشن شدن سریع‌تر خودرو، تولید حرارت کمتر و در نهایت افزایش طول عمر موتور خودرو شوند.

افزایش طول عمر روغن و مصرف کمتر سوخت از دیگر مزایای استفاده از نانو روانکارها است.

بر این اساس، متخصصان این شرکت با بهره‌گیری از فناوری نانو توانسته‌اند محصول جدیدی از روغن موتورهای نانویی را تولید و به بازار عرضه کنند که با روغن موتورهای معمولی تفاوت ویژه‌ای دارد.

روغن موتور تولید شده در این شرکت با بهره‌گیری از نانو الماس‌های سوسپانسیون‌شده در روغن‌موتور، باعث می‌شود یک‌لایه روغنی ضخیم روی سطوح قطعات موتور ایجاد شود و روغن‌کاری بهتری صورت گیرد. نانوذرات بین سطوح فلزی به عقب و جلو می‌غلتند و اصطکاک لغزشی که معمولاً بین سطوح فلزی اتفاق می‌افتد را به اصطکاک غلتشی تبدیل می‌کند. این امر در طول فرایند شروع به کار و خاموش شدن خودرو (هنگامی‌که لایه روغن بسیار نازک بوده و به اصطکاک لغزشی زیاد بین بخش‌های فلزی منجر می‌شود) بسیار مهم است.

این مزیت به روشن شدن سریع‌تر خودرو و تولید حرارت کمتر منجر شده و در نهایت به افزایش طول عمر روغن و مصرف کمتر سوخت می‌انجامد.

این شرکت فناور یکی از برترین تولیدکنندگان نانو محصولات حوزه خودرو در ایران بوده که تاکنون محصولات خود را به بیش از ۱۶ کشور جهان همچون ایتالیا، برزیل، ترکیه و آذربایجان صادر کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha