• سه‌شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401060100276
  • خبرنگار : 30057

بهره‌گیری از توان فناوری‌ شرکت‌ها در توسعه‎ پتروشیمی

بهره‌گیری از توان فناوری‌ شرکت‌ها در توسعه‎ پتروشیمی

با امضای تفاهم‌نامه همکاری، از ظرفیت‌های فناورانه شرکت‌های نانویی در توسعه‎ پتروشیمی استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه‌ همکاری میان ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو و مجتمع پتروشیمی کیان به امضا رسید تا با کمک شبکه تبادل فناوری از ظرفیت‌های فناوری‌نانو برای حل چالش‌های حوزه پتروشیمی استفاده شود.

مجتمع پتروشیمی کیان درصدد سرمایه‌گذاری ۳٫۶ میلیارد یورویی در طرح‌های مختلف از جمله تولید ترکیباتی نظیر اولفین، بنزن، پلی‌اتیلن و پلیمرهای سنگین است که این طرح‌ها در دو فاز و طی دو سال اجرا خواهند شد و براساس این تفاهم‌نامه همکاری، شبکه تبادل فناوری به عنوان بازوی اجرایی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، از طرف این ستاد به پتروشیمی کیان برای استفاده از ظرفیت‌های فناورانه شرکت‌هایی نانویی در اجرای این طرح‌ها کمک خواهد کرد.

توسعه کمی و کیفی محصولات و طرح‌های دانش‌بنیان و نانویی از طریق سرمایه‌گذاری و خرید و بکارگیری محصولات و فناوری‌ها در بخش‌های مختلف این مجتمع؛ اجرای برنامه‌ها و رویدادهای کارآفرینی و فناوری با محوریت نیازهای فناورانه مجتمع پتروشیمی کیان؛ ارائه و اجرای مدل‌های قراردادی و مشارکتی جهت همکاری با شبکه تبادل فناوری، کارگزاران و شرکت‌های دانش‌بنیان و نانویی با نظارت ستاد نانو، از جمله تعهدات مجتمع پتروشیمی کیان در این تفاهم‌نامه است.

شبکه تبادل نیز به نمایندگی از ستاد نانو از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در شرکت‌های دانش‌بنیان و نانویی برای توسعه این طرح‌ها به مجتمع پتروشیمی کیان کمک خواهد کرد.

شبکه تبادل به پیاده‌سازی راهکارهای فناورانه با کمک شرکت‌های نانویی نظارت خواهد داشت؛ از این رو این شبکه به دنبال تسهیل همکاری فناورانه شرکت‌های نانویی با ارائه بسته‌های حمایتی، ارائه حمایت‌های تحقیق و توسعه درون‌‎زا جهت حل نیازهای کلان کشور در صنعت پتروشیمی، ارائه حمایت‌های آزمایشگاهی، رصد فناوری و ثبت اختراع است.

به نقل از ستاد نانو، کمک به حل چالش‌های صنعتی مجتمع پتروشیمی کیان با استفاده از برنامه چالش‌های فناوری و نوآوری (اینوتن)، حمایت و همکاری در برگزاری رویدادهای فناورانه این مجتمع، معرفی محصولات و شرکت‌های دانش‌بنیان و نانویی ارزیابی شده به این مجتمع و تسهیل‌گری در شکل‌گیری همکاری مشترک، کمک به ارتقای توانمندی محققان و کارشناسان شرکت در حوزه فناوری‌های نوین از جمله فناوری نانو، ارائه برنامه‌‎ها، مدل‌ها و بسته‌های همکاری مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان و نانویی برای مدیران و کارشناسان شرکت، ارائه حمایت‌های تحقیق و توسعه درون‎زا جهت حل نیازهای کلان کشور در صنعت پتروشیمی از دیگر برنامه‌های شبکه تبادل برای کمک به مجتمع پتروشیمی کیان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha