• دوشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۰:۰۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401053122199
  • خبرنگار : 71656

مدیر موزه ملی فرش ایران در گفت‌وگو با ایسنا:

باید کاری انجام ندهیم تا انتقادی هم نباشد

باید کاری انجام ندهیم تا انتقادی هم نباشد
عکس تزیینی است

«هر کاری که انجام دهید، بالاخره انتقاد وجود دارد. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید که به آن انتقادی وارد نشود، این است که کاری انجام ندهید. بالاخره هر کاری که شما انجام دهید، در این میان عده‌ای از افراد بی نفع هستند. افرادی که انتفاعی دارند، چیزی نمی‌گویند و در این میان افرادی که بی‌نفع هستند انتقاد می‌کنند.»

جملات بالا بخشی از اظهارات سجاد نوروزیان، مدیر موزه ملی فرش ایران است که در پاسخ به انتقادات مطرح شده نسبت به نمایشگاه دائمی در مجاورت موزه ملی فرش ایران بیان می کند.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

بنویسید نمایشگاه بخوانید فروشگاه!

این مقام مسئول با اشاره به این نکته که چنین نمایشگاهی سال‌های قبل نیز برگزار شده است، اظهار کرد: «این نمایشگاه در کمیته نمایشگاه‌های استان بررسی شده و سال‌ها پیش هم سابقه داشته و چیز جدیدی نیست. در آنجا بررسی شده و به این نتیجه رسیده‌اند که برگزار شود. مانند نوروزگاه و اتفاقات دیگر؛ موضوع خاصی پشت آن نیست.»

او ادامه داد: «هر کاری که انجام دهید، بالاخره انتقاد وجود دارد. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید که به آن انتقادی وارد نشود، این است که کاری انجام ندهید. بالاخره هر کاری که شما انجام دهید، در این میان عده‌ای از افراد بی نفع هستند. افرادی که انتفاعی دارند، چیزی نمی‌گویند و در این میان افرادی که بی نفع هستند انتقاد می‌کنند.»

مدیر موزه ملی فرش همچنین اظهار کرد: «قطعا مواردی ممکن است وجود داشته باشد که بتوان این نمایشگاه را بهتر کرد و باید از یک جایی شروع شود تا این مسأله حل شود.»

او تاکید کرد: «نمایشگاهی که این روزها در موزه ملی فرش درحال برگزاری است، آدم‌هایی که به آن رجوع می‌کنند، همین طوری نمی‌آیند. این افراد بالاخره برند هستند و فروشگاه دارند. یعنی اینگونه نیست که هرکسی بیاید چیزی بگذارد و بفروشد.»

نوروزیان اضافه کرد: «افرادی که درحال حاضر غرفه دارند، در کمیته نمایشگاهی استان بررسی و انتخاب شده‌اند. من مجوز چند مورد از این غرفه‌داران را که قرار بوده بازدید شود، دیده‌ام اما دقیق اطلاعی ندارم که همه آن‌ها عضو اتحادیه هستند یا خیر؟»

او با اشاره به این نکته که کلیات چنین نمایشگاهی با نظر کارشناسان بررسی می‌شود، خاطرنشان کرد: «چنین نمایشگاه‌هایی زیاد بوده و هست و در آینده نیز خواهد بود. به صورت کلی یک قانونی می‌گذارند که کسی که نمایشگاه را دارد برگزار می کند، باید استانداردهایی را رعایت کند. زمانی که آن استانداردها رعایت می‌شود، دیگر وارد جزییات نمی‌شوند که الان این فرش از کجا آمده است؟ کلیات طبق قوانین و با نظر کارشناسان بررسی می‌شود.»

به گزارش خبرنگار صنایع دستی ایسنا، این روزها در مجاورت موزه ملی فرش ایران نمایشگاه دائمی فرش، تابلو فرش و صنایع دستی درحال برگزاری است که انتقاداتی را به خود همراه داشته است. علیرضا قادری، یکی از منتقدان به چنین نمایشگاهی پیش‌تر در گفت‌وگویی چنین اظهار کرده بود: «نامناسب ترین اتفاقی که می‌تواند در حوزه فرش دستبافت بیفتد، برگزاری چنین نمایشگاهی است و بدتر از آن، این است که جایی مثل موزه فرش این کار را انجام دهد. این کم هزینه‌ترین راهی است که می‌شود فرش دستبافت ایرانی را به عنوان یکی از مولفه‌های فرهنگ ایرانی نابود کرد.»

حالا اظهارات مدیر موزه ملی فرش ایران حاکی از آن است که به گونه ای دیگر هم می توان به ماجرا نگاه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha