محمد ضروری در گفتوگو با ایسنا، با تأکید براینکه یکی از خط قرمزهای وزارت نیرو و شرکت آب منطقهای تأمین آب سالم و استاندارد است و به هیچ عنوان از آن عبور نخواهیم کرد، اظهارکرد: زمانی که سدی برروی رودخانهای احداث میشود تصفیه خانه متناسب با این منبع آبی طراحی و ساخته میشود که سد تالوار نیز هیچ مشکلی از نظر سلامت ندارد و تمامی استانداردهای آب شرب رعایت خواهد شد.
وی درباره اینکه گفته میشود تصفیه خانه این طرح هنوز احداث نشده است، تصریح کرد: تصفیه خانه این طرح در دست اقدام است و با توجه به اینکه پیش بینی میشود در زمان مقرر تکمیل نشود،خط انتقال این آب به تصفیهخانه بهشتی درنظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه طرح آبرسانی از تالوار به صورت شبانهروزی در حال انجام است تا شبکه به پایداری برسد و میزان قطعی به صورت کاهشی شود، افزود: آبرسانی از تالوار یک اَبَر پروژه است و به شدت درحال پیگیری هستیم و این پروژه در هفتههای پایانی است.
ضروری با اشاره به اینکه تصفیه خانه بهشتی در روزهای آینده از مدار خارج خواهد شد، یادآور شد: با توجه به اینکه منبع آبی سد اکباتان را از دست دادیم تصفیهخانه بهشتی نیز در روزهای آینده از مدار خارج خواهد شد به همین دلیل آب تالوار در این تصفیه خانه، تصفیه شده و در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در فاز اول آبرسانی از تالوار ۶۰۰ لیتر در ثانیه و در فاز دوم ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه آب به شهر همدان انتقال خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان همدان با بیان اینکه حجم فعلی سد اکباتان یک میلیون و ۶۳۰ هزار متر مکعب است، تصریح کرد: بخش عمده این سد حجم مُرده بوده و قابلیت استفاده ندارد.
وی درباره لایروبی این سد نیز خاطرنشان کرد: لایروبی سد اکباتان به این صورت نیست که با ماشینآلات مکانیکی انجام شود ضمن اینکه نه تنها اثربخشی ندارد بلکه هزینه بالایی نیز خواهد داشت بنابراین شرایط این کار برای سد اکباتان وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات