• پنجشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1401051310492
  • خبرنگار : 71021

ثبت‌نام مدرسه گردشگری از سر گرفته می‌شود

ثبت‌نام مدرسه گردشگری از سر گرفته می‌شود

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری خبر داد:‌ ثبت‌نام در مدرسه تابستانی گردشگری با توجه به حجم استقبال، از شنبه ۱۵ مردادماه از سر گرفته می‌شود.

مدرسه تابستانی گردشگری ۱۴۰۱ با هدف افزایش مهارت‌های نیروی انسانی شاغل در این حوزه، دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدتی را از ۲۲ مردادماه برگزار می‌کند. شرکت در این دوره‌ها برای راهنمایان، فعالان گردشگری روستایی، مدیران اقامتگاه‌های بوم‌گردی، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان به این آموزش‌ها، آزاد و رایگان است. ثبت‌نام این دوره‌ها از روز چهارشنبه ۱۲ مرداد آغاز شد که در همان روز چهارشنبه تکمیل ظرفیت شد که با توجه به حجم استقبال و تقضاضا برای افزایش ظرفیت این مدرسه، زاهد شفیعی ـ مدیر کل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری ـ به ایسنا خبر داد که امکان ثبت‌نام دوباره و افزایش ظرفیت دوره‌ها فراهم شده است و سایت ثبت‌نام از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۵ مردادماه دوباره باز می‌شود.

او درباره ظرفیت محدودی که برای شرکت‌کنندگان این دوره‌های آموزشی درنظر گرفته شده است، توضیح داد: برای کیفیت دوره‌ها و با توجه به این‌که این دوره‌های آموزشی به صورت کارگاهی برگزار می‌شود باید استانداردی برای کلاس‌های مجازی درنظر می‌گرفتیم تا ارتباط درستی بین دانشجو و استاد شکل گیرد و در فضای مجازی امکان پرسش و پاسخ فراهم شود.

شفیعی در عین حال گفت: اکنون با توجه به استقبال و درخواست ذی‌نفعان و علاقمندان، ظرفیت این دوره‌های آموزشی افزایش یافته است و امکان ثبت‌نام دوباره فراهم شده است.

مدرسه تابستانی ۱۴۰۱ شامل چهار دوره «ویژه اقامتگاه‌های بومگردی»، «ملاحظات به روز راهنمایان گردشگری ورودی ایران»، «توسعه پایدار گردشگری روستایی با مشارکت جوامع محلی» و «تولید محتوای به روز و کارآمد در عرصه گردشگری» است که پس از پایان دوره، گواهینامه مورد تأیید دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری ارائه می‌شود.

متقاضیان از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۱۵ مردادماه می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی education.mcth.ir برای شرکت در دوره‌های مدرسه تابستانی گردشگری ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۵-۱۷ ۱۴:۱۸

درود غرض نوشتن درددل است تا طرح شکایت. سالهاست گوش شنوا و چشم بینایی نمی‌بینم. گو‌ اینکه به خواندن این سطور ندارم نیز امیدی ندارم. بنابراین فقط می‌نویسم تا شاید آرام شوم. پس از تبلیغات فراوان برای دوره‌های مدرسه گردشگری و به‌سیاق درشت‌نمایی‌های همیشگی ما ایرانیها و پس از مراجعه چندباره و پس از تماس با این پلتفرم‌ عاقبت موفق به ثبت‌نام در دوره‌ها نشدم. عجیب نیست. اینجا همه چیز زود تمام می‌شود. اینجا همیشه صف است. اینجا همیشه زنبیل گذاشته‌اند. اینجا همیشه باید از روی دیگران رد شوی. یاد این بازی دوران کودکی افتادم و تفاوت بازی ما با ژاپنی‌ها.«در مهد کودک های ایران 9 صندلی میذارن و به 10 بچه میگن هر کی نتونه سریع برای خودش یه جا بگیره باخته و بعد 9 بچه و 8 صندلی و ادامه بازی تا یک بچه باقی بمونه. بچه ها هم همدیگر رو هل میدن تا خودشون بتونن روی صندلی بشینن. در مهد کودکهای ژاپن 9 صندلی میذارن و به 10 بچه میگن اگه یکی روی صندلی جا نشه همه باختین. لذا بچه ها نهایت سعی خودشونو میکنن و همدیگر رو طوری بغل میکنن که کل تیم 10 نفره روی 9 تا صندلی جا بشن و کسی بی صندلی نمونه. بعد 10 نفر روی 8 صندلی، بعد 10 نفر روی 7 صندلی و همینطور تا آخر.» القصه دانش گسترده‌ای نمیخواهد برای فهم اینکه ما چگونه ما شدیم…