سرهنگ حسن حبیبی در گفت وگو با ایسنا، تبیین نقش مردم استان گیلان در دوران سخت دفاع مقدس را یکی از اولویت های اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان دانست و اظهار کرد: به دنبال تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس گیلان به عنوان برشی از دایره المعارف دفاع مقدس هستیم.
وی از تشکیل سه کارگروه علمی تدوین دانشنامه دفاع مقدس گیلان خبر داد و عنوان کرد: کارگروه علمی «شهدا و اشخاص»، کارگروه علمی «فرهنگی و اجتماعی» و کارگروه علمی «جغرافیای نظامی» فعال شده است.
مدیرکل حفظ آثار گیلان با بیان اینکه در کارگروه شهدا و اشخاص ۲۰۰ نفر را شناسایی و آثار و سوابق آنان را جمع آوری کردیم، گفت: تصاویر و آثار و دست نوشته ها و وصایای شهدا به صورت مقالات علمی تدوین می شود.
حبیبی با اشاره به پرداختن کارگروه فرهنگی و اجتماعی به نقش نهادهای امدادی و خدماتی در دوران دفاع مقدس با ۵۰۰ مدخل، خاطرنشان کرد: کارگروه جغرافیای نظامی نیز شهرستان ها و گردان ها و اماکن را در دستور کار دارد.
وی با بیان اینکه دانشنامه دفاع مقدس گیلان در پنج جلد ۵۰۰ صفحه ای تدوین می شود، عنوان کرد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان تاکنون ۱۸۰ جلد کتاب دفاع مقدس در حوزه تاریخ شفاهی و زندگی نامه و شعر و داستان و... منتشر کرده است.
مدیرکل حفظ آثار گیلان، از افتتاح فاز نخست مرکز فرهنگی دفاع مقدس گیلان تا پایان سال جاری خبر داد و متذکر شد: تاکنون بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای احداث ۲۰۰۰ مترمربع زیربنا و محوطه سازی هزینه شده است.
حبیبی، از تجهیز موزه دفاع مقدس گیلان به ادوات جنگی جهت ایجاد جذابیت برای مخاطب خبر داد و تاکید کرد: در این مرکز فرهنگی جریان تشیع در گیلان و حکومت آل بویه و نهضت میرزا کوچک جنگلی و انقلاب اسلامی را به دفاع مقدس و محور مقاومت پیوند می زنیم.
انتهای پیام
نظرات