مجتبی همتیفر در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: بخش عمدهای از مهدهای کودک تحت مجوز سازمان بهزیستی کشور بودند و وقتی به موجب مصوبه تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، مهدهای بهزیستی به آموزشوپرورش منتقل شدند، بانک اطلاعاتیشان نیز منتقل شده و به عبارت دیگر این مهدها با همین مجوزها منتقل میشوند و تکلیف این مهدها مشخص است.
وی افزود: اما مهدکودکهایی داریم که تحت پوشش نهادهای دیگر اداره میشدند که در این گروهها بخشی بدون مجوز بودند و بخشی دیگر با مجوزهای متفرقه فعالیت میکردند.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه ذیل سیاست ساماندهی مراکز، در حال دریافت اطلاعات لازم از استانها هستیم گفت: در نهایت این کودکستانها باید متناسب با استانداردهای جدید، مجوز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اخذ کنند.
همتیفر با اشاره به تکلیف قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و برنامه تحول دولت مبنی بر فراهم کردن فضای نگهداری از کودکان در نهادهای دولتی و شرکتها جهت استفاده مادران شاغل گفت: درخواستهای متعددی در این زمینه به سازمان رسیده است که آنها را به بعد از تدوین آییننامهها موکول کردهایم تا بتوانیم این مراکز را در فرایند مجوزدهی قرار دهیم.
وی افزود: این مراکز نیز تحت عنوان کودکستان مجوز خواهند گرفت و تفاوتشان با کودکستانهای بخش غیردولتی در این است که یا تمام عناصرش توسط یک سازمان اداره میشود و کودکستان مستقر در یک نهاد دولتی است و یا مجوز حقوقی را آن سازمان گرفته، اما از خدمات بخش غیردولتی ذیل آن مجوز استفاده میکند.
انتهای پیام
نظرات