• سه‌شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401050403276
  • خبرنگار : 50233

معاون فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد:

نیاز ۸۰۰۰ میلیارد تومانی فنی و حرفه‌ای برای بروزرسانی تجهیزات/ نیاز مهارت آموزی به ۱۰۰هزار مربی

نیاز ۸۰۰۰ میلیارد تومانی فنی و حرفه‌ای برای بروزرسانی تجهیزات/ نیاز مهارت آموزی به ۱۰۰هزار مربی

ایسنا/سمنان معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به سرعت تغییر تکنولوژی‌ها و لزوم بروزرسانی تجهیزات آموزشی کارگاه‌ها گفت: عمده تجهیزات کارگاه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای در کشور مربوط به دهه ۸۰ هستند.

علی حسین شهریور۴ مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان سمنان بر لزوم بروزرسانی این تجهیزات آموزشی به عنوان یک ضرورت تاکید و اظهار کرد: در سفرهای استانی رئیس‌جمهور اعتبارات خوبی به بروزرسانی این تجهیزات اختصاص یافته است.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص نیازهای اعتباری برای تجهیز کارگاه‌ها و بروزرسانی کامل تجهیزات گفت: برای بروزرسانی بخشی از این تجهیزات در سراسر کشور به بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با بیان اینکه برخی از تجهیزات با توجه به سرعت بالای تکنولوژی هر ۵ سال یک بار از رده خارج و نیازمند بروزرسانی هستند افزود: به همین دلیل سیاست سازمان فنی و حرفه‌ای کشور استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است چرا که بخش خصوصی توانایی واردات تجهیزات و بروزرسانی آنها را دارد لذا اولویت سازمان فنی و حرفه ای استفاده از آموزشگاه های وابسته به بخش خصوصی است.

کاهش زمان صدور مجوز از ۶ ماه به ۳ روز

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از پیش بینی ۲۰۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهور برای بروزرسانی تجهیزات آموزشی این سازمان در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: سازمان فنی و حرفه ای نیز سالانه بخشی از اعتبارات خود را به بروزرسانی این تجهیزات اختصاص می‌دهد.

شهریور از این سازمان به عنوان مسوول تربیت نیروی کار ماهر در سراسر کشور نام برد و گفت: آموزش‌های فنی و حرفه ای در ۶۴۱ مرکز دولتی در سراسر کشور در قالب ۴۸۰۰ کارگاه به صورت رایگان به متقاضیان ارائه می‌شود.

نیاز ۸۰۰۰میلیارد تومانی فنی و حرفه‌ای برای بروزرسانی تجهیزات/ نیاز مهارت آموزی به ۱۰۰هزار مربی

وی از فعالیت بیش از ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد در سراسر کشور خبر داد و افزود: مهمترین سیاست سازمان فنی و حرفه ای در دولت سیزدهم تقویت بخش خصوصی و حمایت از آموزش های مهارتی ارائه شده از سوی فعالان این بخش است.

صدور مجوز ۴۹۶۵ آموزشگاه آزاد جدید در دولت سیزدهم!

شهریور، از افزایش قابل توجه صدور مجوز آموزشگاه های آزاد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در همین راستا فرآیند صدور مجوز آموزشگاه های آزاد از چندین ماه در دولت های گذشته، در دولت سیزدهم به سه روز کاهش یافته است.

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: در ۱۰ ماهه اخیر که دولت سیزدهم سکاندار کشور شده مجوز ۴۹۶۵ آموزشگاه آزاد از طریق این سازمان صادر شده است.

وی از توجه ویژه به مشاغل نوظهور خبر داد و گفت: اولویت سازمان فنی و حرفه ای در این بخش صدور مجوز برای آموزشگاه های آزادی است که در حوزه مشاغل نوظهور، فناوری اطلاعات، فناوری های مرتبط با اینترنت اشیا، رمزارزها، برنامه نویسی، بازاریابی الکترونیکی و...فعالیت دارند.

شهریور از راه اندازی مراکز نوآوری مهارت محور به عنوان یکی از مهمترین رویکردها و هدفگذاری های سازمان فنی و حرفه ای در سراسر کشور یاد کرد و افزود: با توجه به اینکه مشاغل جدید نیازمند آموزش های جدید و نوین هستند، این سازمان از آموزش های مهارت محور مرتبط با مشاغل جدید و نیازهای واقعی بازار کار استقبال می کند.

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از افزایش فعالیت های آموزشی در این سازمان طی ۱۰ ماه گذشته خبر داد و اظهار کرد: در ۱۰ ماهه دولت سیزدهم ۶۰۵ هزار نفر دوره آموزش مهارتی در مراکز دولتی سازمان برگزار شده که گویای رشد ۱۳ درصدی این آموزش ها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است.

شهریور اضافه کرد: همچنین در این ۱۰ ماهه ۳۴۵ هزار نفر دوره آموزش مهارتی در آموزشگاه های بخش خصوصی برگزار شده که حکایت از افزایش ۱۸ درصدی آموزش ها دارد.

نیاز ۸۰۰۰میلیارد تومانی فنی و حرفه‌ای برای بروزرسانی تجهیزات/ نیاز مهارت آموزی به ۱۰۰هزار مربی

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم رویکرد خوبی به حوزه آموزش مهارت دارد اظهار کرد: در این دولت مجوز راه اندازی ۹۸۱ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی و...در سراسر کشور صادر شده است.

این مدیر مسوول با بیان اینکه این آموزش ها باید به اشتغال بی‌انجامد خاطرنشان کرد: میانگین اشتغال مهارت آموزان در استان سمنان ۵۰ درصد است اما در سطح کشور میانگین اشتغال مهارت آموزان بیش از ۶۰ درصد است که گواهینامه های مهارت برای آنها نیز صادر شده است.

وی به تنوع آموزش ها در فنی و حرفه ای پرداخت و گفت: تنها ۴۳۲۶ کارگاه آموزشی فعال در پادگان ها به آموزش سربازان مشغولند.

نیاز مهارت آموزی به ۱۰۰ هزار مربی

وی در بخش دیگری از تامین مربی به عنوان یکی از چالش های سازمان فنی و حرفه ای نام برد و عنوان کرد: جدا از مشکلات فعلی طی چهار-پنج سال آینده بخشی از مربیان سازمان بازنشسته می شوند و این در حالی است که امکان استخدام نیروی جایگزین نیز به دشواری صورت می گیرد.

وی از فعالیت ۱۹ هزار و ۵۰۰ مربی در بیش از ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد کشور خبر داد و گفت: برای آموزش مهارت آموزی در کشور حداقل به ۱۰۰ هزار مربی نیاز داریم که باید با بهره گیری از روش های دیگر به تامین این نیرو بپردازیم.

وی از تعیین سطح مربیان فنی و حرفه ای در چهار سطح خبر داد و اظهار کرد: سازمان برای استفاده از مربیان حق‌الزحمه ای و خرید خدمت برنامه ریزی کرده تا بخشی از نیازهای این بخش مرتفع شود.

نیاز ۸۰۰۰میلیارد تومانی فنی و حرفه‌ای برای بروزرسانی تجهیزات/ نیاز مهارت آموزی به ۱۰۰هزار مربی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha