در آئین اختتامیه شعر طنز اردبیل که روز شنبه اول مرداد ماه در نیر برگزار شد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به سطح کمی و کیفی این جشنواره اشاره و اظهار کرد: آثار ارسالی نشانگر ارتقای کمی و کیفی این جشنواره نسبت به سال های گذشته است.
عبدالله بحرالعلومی خاطرنشان کرد: این جشنواره با محوریت مقابله با آسیب های اجتماعی و در قالب طنز فاخر برگزار شد تا شاعران برجسته و صاحب سبک مورد تجلیل و تکریم قرار گیرند.
وی درون مایه طنز را درون مایه قابل تامل در بیان عیوب جامعه دانست و گفت: طنز قالب هجو و هزل نیست بلکه قالب فاخری است که یک شاعر سعی دارد تا کاستی ها و مشکلات جامعه را بیان کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل افزود: در شعر طنز شاعر در ابعاد مختلف سعی دارد واقعیت های جامعه را به شکل ملموس بیان کند اما شایستگی آن به خاطر مفاهیمی است که در شعر طنز بیان می شود.
بحرالعلومی بیان کرد: در این آثار شاعران برجسته استان در قالب طنز سعی کرده بودند تا بیشتر با محوریت آسیب های اجتماعی تولید مطلب کرده و اشعار غنی خود را در معرض قضاوت داوران قرار دهند.
وی بررسی این آثار را در دو بخش ترکی و فارسی یادآور شد و افزود: امیدواریم این آثار در قالب یک مجلد چاپ و منتشر شود.
در بخش ترکی توحید پوراسد از نیر، روزبه اسدی از اردبیل و لطفعلی فکرت از بیله سوار اول تا سوم شدند و در بخش آثار فارسی نیز محمد فتحی از گرمی، امیرحسین عباسی از اردبیل و امیر عسگری از نیر رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
انتهای پیام
نظرات