حسینعلی شهریاری در گفتوگو با ایسنا در مورد ارزیابی خود از طرح دارویار اظهار کرد: در حال حاضر ارزیابی از این طرح نمیتوان داشت چون باید حداقل دو۲ تا سه هفته از اجرای آن زمان بگذرد و رصدهای لازم انجام و در عمل اشکالات طرح دیده شود.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح دارویار یک نگرانی وجود دارد، ادامه داد: اگر سازمان برنامه و بودجه از نظر تامین منابع مالی همکاری نکند، در اجرای این طرح با مشکل مواجه خواهیم شد. باید توجه داشت طرح دارویار طرحی یک یا ۲ روزه نیست.
این نماینده مجلس گفت: مصوبه مجلس این بوده که پرداختی از جیب مردم در رابطه با دارو نباید افزایش پیدا کند. این قانون از اول سال باید اجرا میشد که متاسفانه نشده است؛ یعنی در این چهار ماهی که از شروع سال جدید میگذرد، مابهالتفاوت قیمت دارو را مردم از جیب خود پرداخت کردهاند که این موضوع صحیح نیست.
شهریاری در پاسخ به چرایی اجرا نشدن طرح دارویار از ابتدای سال عنوان کرد: پولی در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گذاشته نشد که وزارتخانه بتواند این طرح را عملیاتی کند.
وی با اشاره به اینکه برداشت ما این بود که ۱۱۷ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح نیاز است، افزود: مجلس شورای اسلامی ۸۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح تصویب کرد؛ یعنی سازمان برنامه و بودجه باید تقریبا ماهی ۷۰۰۰ میلیارد تومان برای این طرح پول میداده اما طی چهار ماه گذشته در مجموع تنها ۲۸ هزار میلیارد تومان به آن اختصاص پیدا کرده است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: پولی که در حال حاضر برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده، از منابعی است که رهبری اعطا کرده است.
وی تصریح کرد: هفته قبل سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد برای اینکه کمکی به اجرای این طرح داشته باشد، میخواهد ۴۰۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح پیشاپیش پرداخت کند.
انتهای پیام
نظرات