به گزارش ایسنا، نرگس معدنی پور در جلسه مشترک با اعضای انجمن اتیسم ایران از نزدیک با دغدغهها و مشکلات این بیماران و خانواده آنان آشنا شد و با تاکید بر ضرورت تقویت سازمانهای مردم نهاد به منظور تسهیل در خدمات دهی به مردم گفت: تقویت بخش مردمی دارای اهمیت بسزایی است. اگر ما بخواهیم کاری را در حوزههای مختلف اجتماعی به ویژه بیماریهای خاص انجام دهیم می بایست سازمانهای مردم نهاد و سمنها را تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه شهرداری ها، دولت و وزارتخانه ها نباید در حوزههای اجتماعی به دنبال تصدی گری باشند، خواستار حمایت این نهادها از سازمانهای مردم نهاد شد و ادامه داد: اگر می خواهیم کاری پایدار و ماندگار انجام دهیم باید نهادها به کمک سازمانهای مردم نهاد بیایند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: یکی از دغدغههای انجمن اتیسم و خانوادههای این دست از بیماران مناسب سازی معابر و اماکن شهری به منظور حضور این قشر از جامعه در جریان اجتماع است. این یک دغدغه جدی است تا کودکان اتیسم بتوانند با آسودگی در شهر حضور یابند لذا شهرداری می بایست با همکاری انجمن اتیسم پیش نیازهای این موضوع را استخراج و زمینه را برای حضور اجتماعی این افراد در جامعه فراهم کند.
در ادامه معدنی پور از انجمن اتیسم ایران خواست تا الگوهای مناسب سازی پارکها و معابر برای استفاده بیماران اتیسم را در اختیار مدیریت شهری قرار دهد.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: با توجه به در دستور کار قرار گرفتن مناسب سازی فضاهای بازی برای کودکان می توان دستورالعملهای لازم برای کودکان اتیسم را نیز مد نظر قرار داد تا حداقل در هر منطقه یک پارک برای کودکان اتیسم مناسب سازی شود تا از این طریق این قشر را در جریان فعالیتهای اجتماعی حفظ و باری در از دوش خانوادهها برداشت.
معدنی پور در ادامه بر ضرورت استفاده از ظرفیت سرای محلات برای اطلاع رسانی در زمینه بیماری اتیسم تاکید کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با گلایه از عدم توجه به بسترهای خدمتی به دختران مبتلا به اتیسم گفت: درست است که شیوع بیماری اتیسم ۴ برابر در بین پسران بیشتر است اما اگر دختری به این بیماری مبتلا شود شدت بیماری در آن شدیدتر خواهد بود. جای تاسف است که در حوزه دختران اقدام خاصی صورت نگرفته در حالی که برخی از نیازها در حوزه دختران به مراتب بیشتر از پسران مبتلا به این بیماری است.
بنا براعلام دفتر این عضو شورای شهر تهران، وی در ادامه ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت مجموعههای ورزشی برای کودکان اتیسم و همچنین گالریها و نگارخانهها برای به نمایش گذاشتن آثار خلق شده این کودکان، گفت: میشود از ظرفیت بازارچههای خوداشتغالی برای فروش محصولاتی که توسط این کودکان و خانوادههایشان تولید می شود استفاده و همچنین مراکز کوثری برای مادران و کودکان اتیسم ایجاد کرد که برای خانوادههای این بیماران اشتغال آفرینی کند.
انتهای پیام
نظرات