• شنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401041812189
  • خبرنگار : 50176

عضو مجلس خبرگان رهبری:

یکی از مهمترین ویژگی‎های جهاد دانشگاهی، امیدآفرینی است

یکی از مهمترین ویژگی‎های جهاد دانشگاهی، امیدآفرینی است

ایسنا/لرستان عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کمک به درمان ناباروری به نوعی امیدآفرینی و جهاد دانشگاهی با راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری امید را به زندگی زوجین نابارور وارد کرده است، گفت: تشکیل خیرین باروری به صورت مستقل و یا ذیل مجمع خیرین سلامت می‎تواند کمک شایانی به توسعه و تجهیز مرکز درمان ناباروری و کمک به زوجین نابارور باشد.

آیت‎الله احمد مبلغی در جریان سفر به شهرستان‌های لرستان امروز، ۱۸ تیرماه ضمن بازدید از جهاد دانشگاهی واحد لرستان در نشست با رئیس، معاونان و مدیران بخش‎های مختلف جهاد دانشگاهی واحد لرستان، به موفقیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه‌های مختلف ازجمله علمی، درمان ناباروری، پژوهشی، افکارسنجی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین ویژگی‎های جهاد دانشگاهی امیدآفرینی است.

وی با بیان اینکه اقدامات مهم و کارهای رو به پیشرفت جهاد دانشگاهی جای تقدیر دارد، افزود: رسانه‌های جهاد دانشگاهی لرستان که به نام‌های ایسنا و ایکنا فعالیت دارند از رسانه‌های مهم و موفق در سطح کشور و حتی در عرصه بین‌المللی هستند.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خدمت صادقانه، کار جهادی، تبدیل ایده به فرصت، حمایت از نخبگان و انجام فعالیت‌های علمی از ویژگی‎های بارز جهاد دانشگاهی است، اضافه کرد: جهاد دانشگاهی لرستان در بحث درمان ناباروی و کمک به زوجین نابارور نیز موفق عمل کرده است و ما شاهد هستیم بسیاری از زوجین ناباروری که امیدی به بچه‌دار شدن نداشتند با مراجعه به مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی توانسته‌اند صاحب فرزند شوند.

مبلغی با بیان اینکه کمک به درمان ناباروری زوجین به نوعی امیدآفرینی و تبدیل ناامیدی‎ها به امید است و جهاد دانشگاهی با راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری امید را به زندگی زوجین نابارور وارد کرده است، گفت: با توجه به بالا بودن هزینه‌های مربوط به درمان ناباروی و همچنین کمبود امکانات و تجهیزات در این مرکز نیاز است خیرین پای کار بیایند.

وی اضافه کرد: تشکیل خیرین باروری به صورت مستقل و یا ذیل مجمع خیرین سلامت می‎توان کمک شایانی به توسعه و تجهیز مرکز درمان ناباروری و همچنین کمک به زوجین نابارور باشد که می‎طلبد در این زمینه فرهنگ‌سازی مناسب انجام گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ناباروری منشأ رکود، ایستایی و عدم بقای نسل انسانی است، اظهار کرد: انسان خانواده خداست و قطعاً کمک به بقا و تداوم نسل یکی از مهمترین کارهای خیر است کمااینکه امام علی(ع) نیز می‎فرماید: «اگر تن نبود و انسان نبود، دین هم نبود» که امام علی(ع) در این حدیث پیوندی بین دین و سلامت را متذکر شده است.

آیت‌الله مبلغی استفاده از ظرفیت آستان قدس رضوی را هم اقدام مؤثری در کمک به توسعه و تجهیز مرکز درمان ناباروری و زوجین نابارور دانست و گفت: کمک به درمان ناباروری یک کار خیر و خداپسندانه است که باید زمینه مشارکت خیرین، نیکوکاران و ارگان‌ها و نهادهایی مثل مجمع خیرین سلامت، آستان قدس رضوی و بنیاد برکت در این زمینه فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha