• پنجشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401041611074
  • خبرنگار : 50491

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:

هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در جوار صنایع ایجاد می‌شود

هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در جوار صنایع ایجاد می‌شود

ایسنا/گلستان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از ایجاد هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در جوار صنایع، مشاغل و صاحبان حِرف خبر داد.

مهدی کاظمی شامگاه پنج شنبه 16 تیر در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در بودجه 1400، سه هزار و 300 میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز هنرستان ها در نظر گرفته شده است و رویکرد ما در توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و هنرستان ها استفاده از ظرفیت صنایع، مشاغل و صاحبان حِرف است تا از طریق هنرستان های جوار شهرک های صنعتی بتوانیم آموزش های فنی و حرفه ای را توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه ایجاد هنرستان های فنی و حرفه ای ضمن فراهم کردن زمینه کیفیت بخشی، زمینه ساز اشتغال است، افزود:ماهیت آموزش های فنی و حرفه ای توجه به بحث اشتغال است و آمایش سرزمینی در این مسئله بسیار مهم است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید رویکرد آینده پژوهانه در توسعه آموزش های فنی و حرفه ای مدنظر قرار گیرد، یادآور شد: ایجاد هنرستان های جوار کارخانجات و شهرک های صنعتی با همین نگاه است تا به تدریج شاهد توسعه هنرستان ها و به دنبال آن توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و افزایش سهم این آموزش ها در کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha