به گزارش ایسنا، صادق ستاریفرد در صفحه شخصیاش در توییتر نوشت: بحمدالله آییننامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی معلمان ابلاغ شد.
وی افزود: از همراهی اعضای محترم هیئت دولت، حمایت رئیس جمهور و معاون اول سپاسگزاریم.
به گزارش ایسنا، شاید بتوان گفت که رتبهبندی معلمان از جمله پردامنهترین اتفاقات نظام تعلیموتربیت طی ۱۰ سال اخیر بوده است؛ طراحی نظام جبران خدمات معلمان در سالهای گذشته محل بحث بوده؛ از سال ۱۳۸۳ به این سو، سه موضوع مهم اجرای «رتبهبندی»، «سنجش صلاحیتها» و «نظام پرداخت معلمان» با عناوین مختلف در مراجع گوناگونی همچون مجلس شورای اسلامی، هیئت وزیران، شورایعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی آموزش و پرورش مطرح شده بود و با وجود آنکه چندین مرتبه افزایش حقوقهایی به نام رتبه بندی برای معلمان رقم خورد اما هیچگاه در قالب قانونی دائمی به اجرا درنیامد.
در نهایت، ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۹ لایحهای از سوی دولت به مجلس ارسال شد که کلیات آن در روز هجدهم خردادماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید، اما به دلیل تغییرات قابل توجه لایحه از سوی نمایندگان مجلس و عدم تامین بار مالی آن، ماهها در مجلس معطل ماند و یک مرتبه نیز از سوی شورای نگهبان رد و دوباره به مجلس بازگشت.
با انجام اصلاحات وارده از سوی مجلس در ابتدای اسفندماه، رتبه بندی از سوی شورای نگهبان مورد موافقت قرار گرفت و در ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۰ از سوی رئیس مجلس جهت اجرا به دولت و ۲۳ اسفندماه از سوی رئیس جمهور به وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ شد.
دولت مکلف شده بود ظرف مدت یک ماه از ابلاغ قانون، آییننامه اجرایی را تدوین و به تصویب هیئت وزیران برساند که تا کنون به طول انجامید و در نهایت امروز طبق اعلام سخنگوی آموزش و پرورش، جهت اجرا ابلاغ شد.
انتهای پیام
نظرات