• دوشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401040603719
  • خبرنگار : 71661

طرح ۶۰۰ میلیارد دلاری گروه هفت برای مقابله با رشد چین

طرح ۶۰۰ میلیارد دلاری گروه هفت برای مقابله با رشد چین

رهبران هفت اقتصاد بزرگ جهان توافق کردند که ظرف مدت پنج سال ۶۰۰ میلیارد دلار بودجه عمومی و خصوصی به زیرساخت‌های کشورهای در حال توسعه اختصاص داده و با پروژه چند تریلیون دلاری کمربند و جاده چین مقابله کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا و دیگر رهبران گروه هفت (G۷) در اجلاس سالانه امسال خود در آلمان «همکاری برای سرمایه‌گذاری و زیرساخت جهانی» را آغاز کردند.

جو بایدن گفت، آمریکا  طی پنج سال ۲۰۰ میلیارد دلار در قالب کمک‌های مالی، بودجه‌های فدرال و سرمایه‌گذاری‌های خصوصی به حمایت از پروژه‌های کشورهای با درآمد کم و متوسط اختصاص می‌دهد تا در مدیریت تغییرات اقلیمی و بهبود بهداشت جهانی، برابری جنسیتی و زیرساخت‌های دیجیتال به آن‌ها کمک کند.

بایدن گفت: «می‌خواهم شفاف بگویم، این کار کمک یا خیریه نیست. این سرمایه‌گذاری است که برای همه بازده دارد». وی افزود، این طرح کاری می‌کند تا کشورها «مزایای واقعی همکاری با دموکراسی‌ها» را ببینند.

رئیس‌جمهوری آمریکا افزود که صدها میلیارد دلار بودجه مضاعف می‌تواند از بانک‌های توسعه چندجانبه، موسسات توسعه مالی، صندوق‌های ثروت ملی و دیگر مراجع تامین شود.

همچنین اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا در این اجلاس گفت، اروپا در بازه زمانی مشابه ۳۰۰ میلیارد یورو (۳۱۷ میلیارد دلار) به این طرح ابتکاری اختصاص خواهد داد تا گزینه جایگزین پایداری برای طرح کمربند و جاده چین ایجاد کند، طرحی که پکن آن را در سال ۲۰۱۳ آغاز کرده است.

رهبران ایتالیا، کانادا و ژاپن نیز درباره برنامه‌های خود سخن گفتند که برخی از آن‌ها از  قبل به صورت مجزا اعلام شده‌اند. امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه و بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس در این جلسه حضور نداشتند، اما این دو کشور نیز در تامین بودجه مذکور مشارکت خواهند داشت.

طرح سرمایه‌گذاری چین برنامه‌های توسعه در بیش از ۱۰۰ کشور را شامل شده و با هدف ایجاد یک نسخه مدرن از شبکه سنتی بازرگانی راه ابریشم از آسیا تا اروپا انجام می‌شود.

مقامات کاخ سفید گفتند که این طرح فایده ملموس کمی برای بسیاری از کشورهای در حال توسعه داشته است.

همچنین آمریکا در کنار اعضای گروه هفت و اتحادیه اروپا ۳.۳ میلیارد دلار کمک فنی به موسسه پاستور در سنگال انجام می‌دهد تا یک تاسیسات چندگانه و منعطف ساخت واکسن در ابعاد صنعتی در این کشور ساخته شود، این شرکت می‌تواند در نهایت واکسن‌های کووید-۱۹ و دیگر واکسن‌ها را تولید کند.

آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا نیز در ظرف مدت پنج سال حدود ۵۰ میلیون دلار به صندوق تشویقی مراقبت از کودکان در بانک جهانی اختصاص می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۱۲:۵۶

ما و تک تک مردم جهان برای پیشرفت آمریکا و دلار کار می کنیم، آمریکا میخواهد این تداوم داشته و هر روز بیشتر شود. سیستم تک قطبی یعنی همه مردمِ زیر هرم، انرژی آنها بسمت راُس هرم روانه شود. روسیه و چین و ایران و ... موانع اصلی هستند. هر کشوری در جهان قدرت گیرد برای آمریکا تهدید است و باید ساقط شود. پاسخ

avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۱۳:۱۰

مواضع انفعالی گروه 7 در مقابل چین

avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۱۳:۱۳

اینها جمع میشوند برای هماهنگی طرحهای توسعه طلبانه خود