• سه‌شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401033122198
  • خبرنگار : 71368

مدیرعامل سازمان رفاه شهرداری تهران عنوان کرد

برنامه ۳ساله‌ شهرداری تهران برای رفع آسیب‌های اجتماعی/وجود ۲۲ هزار معتاد متجاهر در پایتخت

برنامه ۳ساله‌ شهرداری تهران برای رفع آسیب‌های اجتماعی/وجود ۲۲ هزار معتاد متجاهر در پایتخت

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران اعلام کرد که برنامه سه‌ساله‌ای برای رفع آسیب‌های اجتماعی داریم.

به گزارش ایسنا، احمد احمدی صدر در جلسه امروز شورای شهر تهران در پاسخ به اظهارات اعضای شورای شهر با بیان اینکه مسائل اجتماعی با مسائلی همچون طرح‌های عمرانی متفاوت است چراکه مردم کمتر می بینند،‌ گفت: تعداد معتادان متجاهر در سال ۱۴۰۰ به حدود ۲۲ هزار نفر رسید و این در حالی است که این عدد در گذشته ۲الی۳ هزار نفر بوده است و تعداد کودکان کار نیز از کمتر از ۲۰۰۰ نفر به حدود ۱۰ هزار نفر رسیده است و عدد متکدیان نیز از ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر حالا به عدد بالایی رسیده و دولت به صراحت به وظایف وزارت کار، بهزیستی و شهرداری‌ها در ساماندهی معتادان متجاهر اشاره کرده است.

به گفته وی، در این شرایط شهرداری تهران وظیفه دارد؛ اما دقت داشته باشید که معتادان متجاهر با اینکه جزء کوچکی از جمعیت هستند اما تأثیر زیادی بر جمعیت ۱۰ میلیونی تهران دارند و این در حالی است که براساس قانون، ۱۴ نهاد به طور مستقیم و ۲۳ نهاد به طور غیرمستقیم مسئول هستند اما اقداماتی در این حوزه اتفاق نیفتاده و حالا این نهرهای کوچک در قالب قرارگاه اجتماعی کنار یکدیگر قرار گرفتند تا به یک رودخانه پرسرعت تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد از ۲۹۲ مصوبه قرارگاه اجرایی شده است، گفت: این در حالی است که بخشی از این مصوباتی که اجرا شده قبلا شش ماه و حتی شش سال در دستگاه‌ها معطل می‌ماندند و این در حالی است که هیچ نقشه درست و برنامه محتوایی برای جلوگیری از بازگشت معتادان به جامعه وجود نداشت و حالا معتقدیم که رفع این مشکل تنها با ورود حاکمیت رفع نخواهد شد و باید به سازمان‌های مردم نهاد نیز توجه کنیم و در همین راستا بیش از ۵۰ جلسه با سمن‌ها،‌ هیئت‌های مذهبی و گروه‌ها برگزار کردیم تا بتوانیم به جمع‌بندی برسیم. اما دقت داشته باشید که حل کردن این مشکل کار یک یا دو روز نیست و برنامه ما در این زمینه یک برنامه سه ساله است اما نگاه‌مان به معتادان،‌ دختران فراری و... همچون نگاه‌مان به فرزندان‌مان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha