• چهارشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1401032517437
  • خبرنگار : 71219

فیلم‌هایی که قربانی می‌شوند

فیلم‌هایی که قربانی می‌شوند

تهیه‌کننده فیلم «پسران دریا» با انتقاد از حمایت نشدن فیلمش در بخش تبلیغات تاکید کرد، فیلم‌هایی که از حوزه کودک و نوجوان در راه اکران هستند مثل این فیلم قربانی می‌شوند و ضروری است که یک پخش‌کننده قوی متولی اکران فیلم‌های کودک شود.

در روزهای گذشته سازندگان برخی فیلم‌های در حال اکران مانند داریوش مهرجویی، رضا درمیشیان، حبیب اسماعیلی و کاظم دانشی نسبت به پخش نشدن تیزرهای تلویزیونی و هزینه‌های زیاد تبلیغات در شرایط رکود سینما گله گردند و گفتند که از تلویزیون به عنوان رسانه‌ای که متعلق به مردم است انتظار حمایت و اطلاع‌رسانی در مورد فعالیت سینماها دارند. در این باره عوامل فیلم «پسران دریا» که در جشنواره فیلم کودک و نوجوان هم مورد توجه قرار گرفت، به ارگان‌هایی که در حوزه کودک و نوجوان و خانواده مدعی و متولی هستند اعتراض دارند که هیچ حمایتی در اکران از این اثر انجام نداده‌اند.

«پسران دریا» به کارگردانی افشین هاشمی و تهیه‌کنندگی بهروز نشان ساخته شده که از ابتدای خردادماه روی پرده رفته اما تاکنون حتی 500 تماشاگر هم نداشته است.  

بهروز نشان در گفت‌وگویی با ایسنا درباره وضعیت اکران این فیلم می‌گوید: فکر می‌کنم وضعیت دوستان دیگری که فیلم در حال اکران دارند از ما بهتر باشد، چون دست‌کم سینماداران سانس‌هایی که سینماها وعده داده‌اند را  در اختیارشان می‌گذارند، اما فیلم «پسران دریا» که یک فیلم هنری و در ژانر کودک و نوجوان است، در خود سینما هم قربانی می‌شود. ما فیلمی تولید کرده‌ایم که سه جایزه در جشنواره فیلم کودک و نوجوان گرفت و در این دوره‌ای که بابت جذب فرزندان به فضای مجازی گله می‌کنند، حداقل انتظار ما این است که صدا و سیما، آموزش و پرورش و همه ارگان‌هایی که در این حوزه می توانند متولی و مرتبط با سینمای کودک و نوجوان و خانواده باشند حمایت‌ کند، اما متاسفانه هیچ کمکی نشده است و حتی تیزر تلویزیونی هم نداریم.

او اضافه می‌کند: اگر پول هنگفت داشته باشید پخش تیزر و تبلیغ کاری ندارد و فیلم‌هایی که میلیاردی می‌فروشند ممکن است بتوانند چنین هزینه‌هایی بدهند و علاوه بر پخش تیزر، تبلیغات شهری هم داشته باشند، اما ما تولیدکننده یک فیلم کم خرج (low budget) هستیم و ابزاری در حوزه تبلیغات و پخش نداریم.

وی ادامه می‌دهد: فیلم «پسران دریا» در مشارکت با بنیاد سینمایی فارابی ساخته شده و من از طریق نامه‌نگاری با سازمان سینمایی و مدیرعامل بنیاد تلاش کردم برای پخش تیزرهای تلویزیونی کاری کنیم اما آن‌ها هم به نتیجه‌ نرسیدند. 

نشان بیان می‌کند: اوضاع اکران فیلم «پسران دریا» در شهرستان‌ها هم خوب نیست چون تعداد فیلم‌ها زیاد است و تعداد سینماها کم. ما حتی در تهران هم مشکل داریم و سینما فرهنگ که همیشه سینمای سرگروه برای فیلم‌های کودک و نوجوان بوده به‌جز سانس افتتاحیه، فیلم ما را نمایش نداده این در حالی است که سینما متعلق به فارابی بود، اما گویا مدیریت آن به بخشی دیگر از سازمان سینمایی واگذار شده است و برای آن‌ها درآمدزایی اولویت دارد. در سینماهای دیگر هم سانس‌هایی داریم که مخاطب ندارد و باید پرسید چه کسی به همراه خانواده خود روز جمعه یا پنجشنبه ساعت یک ظهر به سینما می‌رود که این سانس را به فیلم ما می‌دهند؟‌

او در پایان تاکید می‌کند: فیلمی که جایزه بهترین فیلم را از جشنواره کودک گرفته نباید اینطور رها شود. به نظر من در چرخه اکران به هر حال فیلم‌هایی که باید بفروشند شرایط فروش خود را پیدا می کنند و می‌فروشند، اما برای اکران سینمای فرهنگی و کودک و نوجوان نیاز به بازنگری اساسی داریم و مطمئن هستم با این روند تمام فیلم‌های کودک و نوجوان که قرار است اکران شوند مثل فیلم ما قربانی خواهند شد؛ به همین دلیل نیاز است که در اکران، یک پخش‌کننده قوی متولی پخش فیلم‌های کودک و نوجوان شود و سوبسیدی در اختیار قرار گیرد تا برای پخش این فیلم‌ها تشویق شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha